Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Камини >> Content

Creative Начини за промяна на Камина Surround Color

Камината е фокусна точка в много стаи и идеалното място, за да започне декориране метаморфоза . Цветни промени в камина съраунд са един бърз начин да се направи бюджет съзнателен дизайн промяна . Промяна на един-единствен цвят на повърхността може да промени начина, по който околните цветове се възприемат . Добавяне на декоративно модел може да се направи камина съраунд оживяват . Paint Tile заобикаля

Paint плочки заобикаля за бързо обновяване на цвят камина . Изберете плътен цвят от шарени текстил или акцент цвят срещат никъде другаде в декор на стаята . Почистете повърхността на плочката с помощта на кислород чисти . Награпавете повърхността на плочката с 220 шкурка и вакуум далеч от прах и отломки , която води с помощта на привързаност всмукване.

Лента на разстояние от варов разтвор с помощта на лента художник или боя на варов разтвор със същия цвят като на плочката. Използвайте спрей грунд направена за керамични плочки и след това масло на базата емайллак за крайния цвят. Защитете всички околни райони от над живопис , като поставите капка покривки и хартия художник над тях .


Change хоросан или Grout

посрами варов разтвор в съраунд плочки или премахне и да се замени хавана в каменна съраунд . Цветови вариации могат да направят една керемида или камък модел по-забележимо , или да причинят това да отслабва . Grout петна са лесни за прилагане . Използвайте кислородна чисти за отстраняване на мазнини, масла и мръсотия от варов разтвор . Оставя се утайката да изсъхне в продължение на 48 часа, преди да се прилага петното . Използвайте малка четка схванат художник да прилага цвят петна и обърше всяка петно ​​, което се разпростира върху околната плочката. Разтворът може да бъде отстранен и заменен с различен цвят.

Създаване на по-силен контраст и цветен модел от потъмняване на циментовия разтвор се използва с по-светъл цвят на керемида или потъмняване на варов разтвор с по-тъмен плочки да се създаде по-солидна цветна съраунд . Grout петно ​​може да потъмнее само фугите и да не го облекчи .

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/fireplaces/1019121004.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.