Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Камини >> Content

Как да осъвременят & Прекроявам Тухла Камина

надстройка на Вашия тухла камина може да бъде толкова просто като обхващаща цялата територия с нов материал. Дървена ламперия може да се поръча в редица стилове и нестандартни размери . Чрез покриването на стария си тухла камина можете да ъпгрейд на стаята, без да се налага и за сметка на тухлата като отстранява . Дръжте бюджета под контрол , като нареди на доставките директно от дърводелец и инсталиране на панели себе си. Можете да имате нов търсите камина в един weekend.Things ви е нужно
Tape Мярка
Pencil
Пробийте
Level
Зидария свредло
2 - от -4 дървен материал <Бразилски > Deck винтове или конкретни винтове
Филипс отвертка
Finish ноктите
Hammer

Покажи повече инструкции

1

Измерете внимателно района и по ред, дървена ламперия от шкаф мейкър или дърводелец . Не забравяйте да кажете , вземащ кабинет, който ще се инсталира панелите над тухлени стени. Производителят ще ви осигури места на задната страни на панелите за монтаж на ключалки . Монтаж на трупчета са твърди парчета дърво , които инсталират директно за производството на тухли . След това панелите са свързани зацепката .

2

Измерете вдлъбнатините на задната страна на панелите . Измерете разстоянието от върха и от двете страни за всеки от тези парчета.


3

Нарежете монтаж трупчета да отговарят на вашите измервания. Използвайте 2 - от -4 дървен материал и го изрежете , така че тя ще се побере плътно вътре в помещенията .

4

Разположете монтажните зацепките на стената. Пробийте дупка в зацепката и тухлата . Използвайте малко зидария тренировка. Редовната малко ще бъде разрушен от тухлата . Плъзнете бетонна котва в дупката на тухлата . Поставете конкретни винтове през монтажната зацепката и в производството на тухли .

5

Позиционирайте панелите над монтажните зацепките . Прикрепете панелите към стената с помощта на чук пирон през панела и в зацепката . Използвайте покритие нокти за свеждане до минимум на вредите, нанесени на панелите. Космически ноктите 6 до 8 инча един от друг . Попълнете дупки от пирони с дърво замазка.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/fireplaces/1019120999.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.