Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Exterior ремоделиране >> Content

Как да инсталирате Anti - Siphon Защитена Стена Фосет

Нови смесители идват с анти - сифон камера , или вакуумен прекъсвач , което прилича на голяма пластмасова капачка на върха на тялото на кранчето на . В анти - сифон камера предотвратява водата в градински маркуч от течаща обратно през кранчето и в тръбата за вода , където се въвежда водата да водопровод на къщата отново. Когато водата е седял в градински маркуч , той вече не е санитарна , така че ако тя се влива обратно в канализацията , той представлява за здравето risk.Things ви е нужно
Тръбни ключове
Филипс отвертка
New кранче
Ролетка
Hacksaw
Пробийте
винтове MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Затворете клапана за водата за съществуващата кранчето чрез завъртане на дръжката по часовниковата стрелка докато стегнат . Включете съществуващата кранчето докрай , източване има втвърдил вода в тръбата за вода.

2

Clamp един тръбен ключ за гайката на компресия , който се свързва тръба кранчето на водата до линията на водоснабдяване преди крана за вода . Стегнете втори тръбен ключ към тръбата на кранчето на водата , да бъдат пазени от завъртане като завиете гайката компресия на часовниковата стрелка , за да разхлаби връзката.


3

Back болтовете които държат кранчето към страната на къщата , и издърпайте на кранчето за да я извадите от стената. Разхлабете гайката върху тялото на нов кранчето , а дърпайте контролната ръкохватка за вода за премахване на стволови събрание от тръба кранчето на .

4

Поставете водопровод на ново кранче е в отвора в стената , като спря когато в края на тръбата кранчето докосва тръба вода вътре в къщата . Ако кранчето не седи наравно с външната стена , измерване на излишната тръба и го отрежа с ножовка .

5

Затегнете гайката компресия за вода тръба с помощта на един ключ, докато държите тръба стационарни с другата. Пробийте нови дупки , ако е необходимо , където винтови дупки кранчето са разположени от външната страна на къщата.

6

Карам винтове през отворите крана , спиране , когато те седят на едно ниво с тялото на крана . Поставете стволови събрание обратно вътре водопровод кранчето , а затегнете гайката върху тялото на кранчето с регулируем гаечен ключ. Отворете клапана за водата вътре в къщата , така че може да се превърне в нов кранчето .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/exterior-remodeling/1019120130.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.