Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Exterior ремоделиране >> Content

Sun Веранда конструкции

Почти всеки стил на архитектурата ще се настанят слънце веранда . Официално тухла дом или селски кабина е привлекателен с подходящ остъклена веранда. Конструкцията и материалите ще трябва да погледнете оригиналния със строителството , ако е възможно , за да го правят да изглежда като добавянето не е бил пуснат по-късно . Чрез изолиране на верандата или използване на фабрично изолирани стъкла и материали за стени , можете да използвате верандата поне три сезона на годината. Помислете остъклената Kits

Съществуващите веранди или вътрешни дворове правят подходящи изходни точки. Например , можете да си поръчате предварително направени остъклената комплект за инсталиране на съществуващите вашия двор . Ако имате твърда 10 - от -15 -метрова плоча , може да се изгради остъклената да се използва като всекидневна или развлекателен кът . Тези остъклената комплекти обикновено се издигнат на място от търговеца на дребно за около седем до десет дни.


Build Веранда Enclosure

A заграждение остъклената може да бъде построена с енергийно ефективни прозорци. Ако вашата дървена или бетонна веранда е добре направен , може да искате да се загради с дърво рамкиране и прозорци. Този тип на остъклената площ е често по-евтино , отколкото поръчката на предварително направени остъклената комплект. Можете да използвате рециклирани материали и да направя някои от работата си , за да спестят пари. Ако си дърводелски умения са достатъчни , можете да направите всичко на рамкиране в почивните дни или ваканционни дни .

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/exterior-remodeling/1019120111.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.