Ground Loop термопомпа Directions

A термопомпа е устройство, което използва компресия и експанзия да се направи топлинна енергия от студена среда и да го използвате, за да се затопли друга среда. В най-простия смисъл , термопомпи са климатици в обратна посока. Термопомпите могат само да се повиши температурата от 30 градуса по Целзий , така че стандартните термопомпи, които използват външния въздух, студена среда , са неприложими в студен климат . Поставянето намотки студена среда под земята, където температурата остава между 50-60 градуса целогодишно, може да ви позволи да се използва термопомпа в студените climates.Things ви е нужно
Shovel /багер трактор
високо налягане от неръждаема стомана тръби
Radiant топлообменник
Хладилен порт попълване тиксо

Compressor
Expansion порт
Solder
Blow Хладилен факел Наем Покажи повече инструкции <Бразилски>
1

изкопае дупка, в непосредствена близост до сградата с помощта на термопомпата. Дупката трябва да бъде около 1/2 от отпечатък на сградата и 2 фута по-дълбоко от местното измръзване линия. Линиите на замръзване варират 3-5 фута в повечето от континенталната част на САЩ .

2

Планировката на неръждаема стомана тръби, разположени по дъното на дупката в зиг - заг начин. Успоредни линии на тръби трябва да се държат около два фута един от друг . Краищата трябва да бъдат едновременно в близост до сградата, в която вие ще изпълнявате линиите в системата вентилация.


3

Run тръбата в сградата и на вентилационната система и след това обратно запълване дупката , която обхваща тръбата , с мръсотия .

4

Поставете топлообменника в предната част на вентилатора , така че вкарания въздух от вентилатора ще взриви лесно през намотките на топлообменника след това надолу работата на канала за да се отвори на сградата . Не трябва да има пропуски в системата за вентилация, така тиксо трябва да бъде увита около ставите , за да се уверете, че системата е херметична .

5

Свържете единия край на тръбата от неръждаема стомана , за да охладителни запълване порт след това свържете другия край на пристанището , за да вход на компресора .

6

Използвайте малка дължина на шлауха да свържете изхода на компресора и входа на топлообменника.
<Бразилски> 7

свържете входа на пристанището експанзия към изхода на топлообменника след това свържете свободния край на тръбичката към изхода на пристанището експанзия. Това напълно ще запечата контура на хладилния агент на топлообменника .

8

Запойте всяка съвместна в контура на хладилния агент е затворен с помощта на спойка и факлата . Това е , за да се предотврати изтичане на информация , когато системата е под налягане. Ако сте използвали само налягане блокиране на ставите чрез цялата система , не трябва да спойка ставите , защото тези връзки ще самостоятелно печат , когато се увеличава налягането .

9

Напълнете контура на хладилния агент с хладилен агент в запълване порт.

Как да се определи Broken Knob на KitchenAid Trash Compactor

KitchenAid боклук компактори са домакински уреди постоянно инсталирани под гишетата във вашата кухня . Trash уплътнители за компресиране на боклука , намаляване на броя на торби за боклук необходимо и

Περισσότερα >
Как да извая Тапицерия Foam

Под кърпа екстериора на дивани , столове и други подобни мебели се намира слой от пяна се използва за осигуряване на подложка . Тя е мека пяна, която може да бъде проблематично да се намали , като се

Περισσότερα >