Как да Изолирайте Pipes в неотоплена Crawl Space

тръби, които минават през неотопляем обходим пространство няма да замръзнат , когато температурата падне , карайки ги да се справи и Сплит . Ремонт повредени тръби седла собствениците на жилища с цената на един скъп проект, който повечето направи-си -майстор не може да завърши на техните собствени. Изолация предпазва тръбите от под - минусови температури и предпазва от повреди. Осигуряване на подходяща защита тръба в неотоплена обходим пространство изисква нещо повече от просто изолационни откритите тръби . Нещата ще трябва
мярка Tape
Термостатичен контролирани електрическо отопление тел
бормашина
свредла
изолирбанд
Foam изолация на тръбите
Utility нож
Тиксо
All- универсално почистващо
Scrub четка
Exterior клас силикон
Предпазни очила
Ръкавици
Jumpsuit
Dust маска
Batt изолация
Усилен телбод
поцинковани скоби
кожа ленти
Exterior клас твърда пяна борда изолация
Hammer е. поцинковани гвоздеи MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Измерете доставка на тръби и добавете достатъчно дължина, за да се даде възможност на термостатни контролирани електрическо отопление тел, за да стигнат до най-близкия електрически съда .

2

Поставете щепсела от електрическото отопление жицата термостатичен -контролирано до електрически съда, в на обходим пространство . Ако няма съд е на разположение, да пробия дупка , която ще се настанят щепсела, през пода близо до скрита съд . Зад хладилника или чрез кабинет са приемливи места.


3

Стартирайте проводник на топлина директно по протежение на тръбата и я закрепете на място с изолирбанд на всеки 8 до 10 инча. Продължи да работи на проводник на топлина и я закрепете на място с изолирбанд , докато всички водопроводи са с тел по протежение на страната .

4

Измерете дължината и диаметъра на тръбите и мач пяна изолация на тръбите за размери на тръбата. Издърпайте тръбата изолацията пяна освен по предварително нарязани шева и я постави върху тръбата. Направете съкращения на изолацията на пяна тръба , колкото е необходимо с нож . Увийте тиксо върху изолацията на тръбата на всеки 10 до 12 инча до я закрепете на място.

5

Изследвай обхождане пространство за пропуските и пукнатини. Почистете празнините с универсален почистващ препарат и четка търкане . Изпълнете едно мънисто на екстериора клас силикон в пролуките да се предотврати студена въздушна струя.

6

Поставете предпазни очила , ръкавици , предпазни гащеризон и маска . Поставете правилната R- стойност батерия изолация между гредите на пода и върху тръби. Staple изолацията на греди и перваз плоча с поцинковани скоби и тежкотоварни телбод . Позволете на изолацията да заставам по-скоро , отколкото се поберат плътно до тавана на обхождане пространство. Драперия намалява въздушния поток по-ефективно , отколкото плътно затварящ изолация с телени клетки .

7

Мярка и нарязани екстериор клас твърда пяна борда изолация за да се поберат на стените на обхождане пространство с нож . Прикрепете носещите ленти за стените на зидани вътре в обхождане пространство на всеки от 20 до 22 инча. Карам поцинковани гвоздеи чрез твърда пяна борда изолация в носещите ивици по цялата обхождане пространство.

8

Включете термостатичен контролирани електрическо отопление проводник в електрическия съда и да зададете температурата в съответствие с препоръките на производителя .

Как да направим Кейдж Размери за блокове A /C

A /C единичните клетки са предназначени за защита на вашия екстериор климатик от кражба . Медта в кондензатора е най-честата елемент, който е откраднат поради своята стойност . An A /C клетка се поста

Περισσότερα >
Как да спечелим една Wingback Таблата

табли са лесно да се направи , защото те не се нуждаят от много, ако има такива, шиене. Просто се получи рамка за таблата , покрийте я с вата и плат, и да го приложи към дървената таблата . Защото ти

Περισσότερα >