Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> пътища >> Content

Как да се придържат Stone или Rock към съществуваща Cement Driveway

Включване онзи стар , напукан алеята в нещо , което ще искате да покажете на вашите приятели и съседи е по-лесно , отколкото си мислите . Комбинация от правилните инструменти и малко старомоден труда може да доведе до превръщането на тази стара грозно нещо в нещо, което ще бъде горд да се покаже off.Things ви е нужно
Ролетка
бетон или асфалт <Бразилски > Rock или камък
String
Hammer е. длето
Строителни лепила
градински маркуч
Vibratory плоча компактор
Leaf вентилатор
епоксидна фугираща смес микс
едър пясък <Бразилски > Чакъл
хоросан миксер
количка
Замажете пистолет MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Подготовка на повърхността

1

събере правилните инструменти и консумативи , както и за покупка всякакви материали, които не разполагат в дома си.

2

срещата на слой от камък или скала за нивото на вашия гараж етаж . Може да се наложи да се изгради ръба на бетонния под на гаража си , използвайки бетон или асфалт , за да получите гладка мач.


3

Lay границите на първо място. Те ще послужат като водачи за когато попълване на останалата част на алеята. Положете граници , като пуснете линия с парче канап по страните на алеята , и след това лежеше на скалата или камъка по тези линии.

4

Използвайте строителство лепило за полагане на първия ред на камък или скала . Също така се придържат в границите , така че те няма да се движи, когато полагане на останалата част от повърхността.


Инсталиране на Stone

5

Започнете от горната част на алеята и да инсталирате скала или камък надолу към улицата. Настройте за криви, сигнални ракети и други елементи от дизайна .

6

Мокри и компактен рок или камък , като внимавате да не счупите някое от него. Компактен в прави линии , работещи през алеята.

7

Почистете повърхността с помощта на листа вентилатор да се отървете от излишната мръсотия и да се изчисти фугите между скали или камъни.

8

Избягвайте да използвате лепило , когато полагане на " полето" на скала или камък, защото фугите ще я държи заедно.


Фугиращи

9

Попълнете в ставите между разделите на скали и камъни с епоксидна фугираща смес , пясък или чакъл.

10

Уверете се, че ставите са чисти и не пълни със застояла вода . Ще имате нужда от повече от 24 часа на по- ниски температури и дъжд за варов разтвор , за да се придържат към камък или скала не.

11

Използвайте бетон-миксер за смесване на пясък и епоксидни за варов разтвор . Леко спрей вътрешността на смесителя с вода . След това се изсипва в 50 -килограмова торба с пясък, на епоксиди ( следвайки инструкциите на производителя ) и вода. Стартирайте миксера за около 5 минути. Е.
12

Изсипете сместа на варов разтвор в ръчна количка , която е била леко покрита с вода. Ще има около 10 до 15 минути, за да го използват , преди да започне да се втвърдява .

13

Излейте циментовия разтвор върху скала или камък , да го преместите в ставите с помощта на гумен . Уверете се, че няма излишна варов разтвор върху повърхността чрез изпълнение на чистачка по устните и тя работи по диагонал на повърхността.

14

Excess пясък трябва да бъдат отстранени преди разпространение друга партида на варов разтвор чрез леко напръскване на повърхност с вода и с помощта на гумен .

15

Стойте на разстояние от измазани района в продължение на най -малко 6 часа , като му даде шанс да се придържат . Прекомерното ходене на измазани района преди това време може да отслаби връзката между скалата или камъка.

16

Повторете процеса , които работят пътя си надолу по алеята , докато проектът е завършен.
<Бразилски >От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/driveways/1019118645.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.