Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> пътища >> Content

Как да вземем Цени за гараж продажба артикули

Получавате ли готов за гараж продажба и нямам идея какво да се зарежда ? Има много неща, за да се вземат под внимание, за да увеличите вашия гараж продажба печалби без да пречат на способността Ви да се продава. Инструкции

1

Като правило , започнете с прием на 10% до 30 % отстъпка от първоначалната цена . Това е чудесна отправна точка , особено когато цените скъпи предмети като телевизори или стерео оборудване. Не забравяйте, че дори ако елементът е съвсем нова , тя губи своята стойност, тъй като тя е от кутията и не е закупен директно от магазин за търговия на дребно. Когато решавате колко да се обезценява от , помислете за ползата , че потребителят ще има от него става в магазина ; например, гаранция.

2

След като сте дисконтирани елемента, че е време той да бъде амортизиран . Помислете за възрастта, състоянието и продължителността на живота на елемента. Също така да се вземе предвид търсенето на елемента. То може да бъде много купи , но кой ще го купи. Един добър пример ще бъде черно-бял телевизор . Дори ако все още е в оригиналната си опаковка , не сте вероятно да получите много за него, тъй като е с остаряла технология. Това е много важно да се вземат предвид при ценообразуването облекло, както добре .


3

Ако все още сте объркани за цената, гледам он-лайн на сходни позиции . Много от предметите са намерени в гаража на продажбите може да се намери на сайтове като ebay.com или amazon.com . Като цяло , тези цени ще са малко по-високо от това, което всъщност може да донесе в гараж продажба. Също така, проверете сайтове като garagesalesource.com да видите какви други хора се продават подобни артикули за .

4

Ако имате по-високи цени на продукти , да ги цена малко по-висока и да бъдат готови да бартер . Вие сте по-склонни да продават за приемлива цена по този начин.

5

Често ние поставяме нещата в продажбата и след това съжалявате позволим това да отиде за толкова евтино . Ако имате сантиментални предмети , уверете се, че сте ОК с тях и да ги продават на цените по начин, който ще бъде наред с отдаване под наем ги пусне , така че да се избегне съжаление.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/driveways/1019118638.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.