Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> пътища >> Content

Как да спечелим една Stone Driveway

Конвертиране напукан асфалт алеята в един стар свят произведение на изкуството. Добавянето вход камък алеята към дома си дава цялата предния двор с нов облик . Отстранете стария асфалт алеята преди полагане на камъка , за да получите най-добрите резултати . Инструкции

1

Измерете алеята. Поръчайте достатъчно камък за покриване на района. Не забравяйте да добавите допълнително, за да си цел , за да компенсирате за счупени или напукани камъни.

2

Dig целия район до напускане на ниво от 6 до 8 инча траншея за цялата алеята района.
< Бразилски>
3

Запълнете дупката с 5 сантиметра чакъл база, след това се добавят още 2 инча разбира пясък върху чакъл .

4

Level пясъка с рейк , и компактен него. Наемете оборудването от местния магазин подобрения в дома .

5

Мярка права линия от единия край на алеята . Използвайте парче на низ прикрепен към полюса на всеки край. Това е вашият гид за създаване на границата.

6

Задайте граничните камъни върху слой от камък мат. Нанесете лепило за закрепване на граничните камъни около ръбовете на алеята. Продължи полагане на камъка , които работят своя път към центъра .

7

Сложете всичките си камъни в място , нарязани на камъните, за да се поберат на пропуски или пространства. След като всички камъни са налице, преобърне камъка с компактор .

8

Blow от пукнатините между камъни с листа вентилатор за да се отстранят всички отломки преди фугиране на целия проект. Вземете голям гумен и отстраняване на излишната фугираща смес от камъни , преди да изсъхва .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/driveways/1019118633.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.