Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> пътища >> Content

Как за намаляване на разходите за Павета от пътното платно

Павета алеята може да увеличи стойността на вашия дом , както и да добавите към вашия ограничаване на обжалване . От практическа гледна точка , има различни опции , достъпни за Вас в проправяйки си път , бетон и асфалт , така че е много популярен избор . Можете да се намалят разходите и все още има на алеята , която винаги сте искали. Инструкции

1

Претеглете асфалт срещу бетон. Бетонът е по-скъпо , обаче , тя също е по-траен . Когато са запечатани правилно , бетон може да продължи в продължение на 20 -те години с минимална поддръжка . Докато по-евтино в началото, асфалт изисква запечатване и годишна поддръжка, която може да добавите в течение на своя живот.

2

Помислете си кръпка асфалт , а не замяна или като се започне от нулата. Ако в момента имате асфалтова алея , можете да се намалят разходите чрез поставяне на нов слой на върха на текущия. Това временно ще разшири живота на алеята.


3

Направете настилката на алеята себе си. Ако имате средства и обучение, за да проправят алеята , спестят пари и да го направя . Но това не е проектът да се учат чрез опити и грешки , защото това може да ви струва повече пари, ако сте допуснали грешка .

4

Нарежете дебелината на алеята . Бетонни алеи средно диапазон 4-6 инча дебелина . Ако бетон е опцията, която сте избора на алеята , клонят към дебелината четири - инчов . За асфалт, които предпочетат да отидат на тънката страна може да скъси живота на настилката и може в крайна сметка да ви струва повече пари в дългосрочен план.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/driveways/1019118632.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.