Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> пътища >> Content

Как да се изчисли разходите на Асфалтиране на алеята

Преди започване на всеки проект , това е добра идея да се калкулират разходите, за да се разбере финансовото въздействие на проекта. Това важи двойно за някакви подобрения на дома , като например асфалтиране на пътното платно . Ако чакате за изпълнителите да се направи оценката , че просто ще трябва да ги поема за своя дума. Изчисляване на разходите преди проектът ще укрепи вашата цена преговорна позиция . Инструкции

1

Измерва се площта на алеята да се определи колко асфалт ще ви трябва за алеята. Това обикновено е най-добре да се добави един инч или два на площ по целия път наоколо, за да се даде възможност за асфалтиране на отпадъците.

2

Решете колко дълбока ще бъде асфалт алеята. Ако положи асфалт алеята върху съществуващ път , ще трябва да се измерва от върха на тази повърхност и се добавят във всяка от зоните за пълнене , ако има повредени области в съществуващия асфалт. Въпреки това, ако искате напълно да се откъсне на съществуващата алея , трябва да се измерва от земята . Обикновено , асфалтови пътища са два инча дълбоки .


3

Определете колко база ще трябва да инсталирате под асфалт алеята. Ако ще да се откъсне старата алеята , трябва да има инсталация на материална база , на която седи на асфалта. Базата ще се използва малко по-малко площ от асфалта , но обикновено ще бъде един или два инча по-дълбоко.

4

Изберете типа на асфалт , който искате да използвате на вашия алеята . Pure асфалт е по-скъп , но трае по-дълго , докато рециклиран асфалт е по-евтино , но не се носят , както и чист асфалт. Ако имате намерение да продават в няколко години , може да искате да се откажете за по-евтино асфалта , но ако живеете там по-дълго , чист асфалт е най-добре.

5

Обадете се на местния магазин за материали, доставки за да се определи цената на квадратен метър на асфалт горно покритие и база. Ако се разкъсва съществуващата алеята , ще трябва да попитам за цената на квадратен метър на база камък.

6

Изчислете разходите за асфалтиране на пътното платно , като се умножи размерът квадратен фут от алеята от цената на асфалта и , ако е необходимо , на база камък . След това умножете тази цифра от дълбочината на алеята , защото квадратен метър цената на асфалт е обикновено от инч в дълбочина.

7

Добави в цената на труда , ако ще да плащат на други да асфалтов алеята. В направи си сам проект , вие ще трябва да фактор за цената на отдаване под наем на оборудване асфалтиране . Това е общата стойност на асфалтиране от пътното платно .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/driveways/1019118630.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.