Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> пътища >> Content

Как да вземем Stones да проправи Driveway

Вашият алеята е първото нещо, което посетителите виждат, когато се приближава дома ви . Известен алеята изглежда добре не само , тя увеличава ограничаване на обжалване и стойността на вашия дом . Ето защо е важно да си направи изследвания , когато се решава как искате да изглежда вашия алеята . Клон от основния бетон и проправи алеята с камък. Ето как можете да вземете камъни, за да проправи пътя си алеята . Инструкции

1

Определете бюджета си. Знайте колко камък ще ви трябва за вашия алеята , така че мога да разбера колко всеки вид камък, ще ви свършат. Вашият камък трябва да бъде четири до 6 инча дебелина за алеята .

2

Research какъв вид камък е лесно достъпна във вашия район. Ако изберете камък, който е трудно да дойда , вие ще плащат много повече от бране на камък, който е общ за вашия район.


3

Помислете за външния вид на вашия дом и настоящ озеленяване. Вие искате вашия алеята , за да комплимент вашия дом . Ако имате камък върху къщата ви , помислете за използване на същия вид камък или камък по подобен цвят на алеята за единна визия.

4

Използвайте натрошен, сиви скали, лава камък или чакъл да проправи алеята . Той опакова надолу добре и няма да свърши целия си двор.

5

Консултирайте се с професионалист. Вземи си мнение за това какво вид на камък ще работи най- дал си земя условия , като цяло стил дом и размер на алеята .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/driveways/1019118627.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.