Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> пътища >> Content

Как да заверява Concrete Driveway

Concrete е универсален продукт. Той е много издръжлив и функционален. Един от многото начини за подобряване на външния вид на вашия обикновен бетон шофьор е чрез добавяне на щамповане техника. Дай го фейс-лифт с помощта на тухли или плоча гербови дизайни. Можете да печата върху пресен бетон или предварително съществуващи инсталации конкретни . Добави петна или цветове, за да се имитира цветовете на каменните образци , както вие ги виждате в естественото им състояние . След приключване на този продукт , вие ще бъдете изумени колко много подобрения то дава на вашите бордюри appeal.Things ви е нужно
Hose
Concrete
бетонобъркачка
Shovel
дърво или метал плувка < Бразилски> Color втвърдител на прах
освобождаващ агент Color
Фресно или стомана мистрия
Бетонни гербови изтривалки
Hand фалшифициране
Налягане миене
Concrete теглилки
Paint валяк

Покажи повече инструкции

1

Почистете повърхността на съществуващата бетонна алеята . Напръскайте го с вода , като използвате градински маркуч . С премахването на камъчета и други отломки , вие ще имате по-гладко покритие в края на краищата . Подсушете внимателно, преди да налива пресния бетон на върха.

2

Смесете бетона с помощта на бетон-миксер . Подгответе достатъчно за покриване на повърхността на съществуващата бетонна алеята с около един инч дебелина на бетона.


3

Изсипете дебела тънък слой от бетон над съществуващия бетон алеята. Започнете от района, най-близо до вратата на гаража или входа и да се премести надолу към предната част на алеята.

4

Изгладете повърхността с помощта на плувка . Наличните средства, също ще допринесе за премахване на излишната вода в горната част на бетона.

5

я оставяйте да изсъхне достатъчно дълго , за да задържи своята форма, но не прекалено дълго, че тя няма да отнеме проектирането печат. < Бразилски>
6

Нанесете цвят втвърдител на прах с помощта на метода на предаване. Нанася се с разпространение на праха с широк метене движение ръка, за да покрие най-много бетон е възможно с всеки хвърля. Абсорбцията на втвърдителя трябва да отнеме няколко минути.

7

Работа цвета с помощта на дърво или магнезий плувка . Използвайте само едно минаване с поплавъка се избягва претоварване на бетона. Повторете добавяне на повече цвят в области, където естествения цвят на бетон все още показва .

8

Завършете със стоманена маламашка .

9

Нанесете средство за освобождаване на цвят. За да се изчисли на 100 квадратни метра на бетон , ще се нуждае от около £ 3.5 на освобождаване агент. Агентът освобождаване помага за предотвратяване на щамповане тепиха от залепване върху прясно положената бетонна , така че е важно да не пропуснете тази стъпка. Уверете се, че използвате цвета, който ще допълни цвета на бетона.

10

Започнете щамповане . Изберете модел, марка , която ще отговаря на цялостния стил на екстериора на Вашия дом . Бъди бърз , когато се прилага с помощта на текстура постелки или печати , така че бетонът ще получите добра представа за дизайна. Натиснете тепиха -трудно от затропаха или с помощта на ръка тампер да натиснете дизайна на бетона. Не прекалявайте пълнежът .

11

следват модела при прилагането на дизайн печат. Уверете се , че дизайнът има непрекъснатост на потока и ще изглежда толкова естествено, колкото е възможно. Уверете се, че шевовете и мача варов разтвор линия, така че тя ще изглежда безпроблемно .

12

Позволете на бетона да се създаде първоначално в продължение на 24 часа.

13

Използвайте налягане за миене , за да премахнете освобождаване агент излишък. Нанесете налягане на водата не по-силна от 3000 PSI . Бъдете внимателни да не повредите на бетона. Уверете се, че за постигане на варов разтвор линии , където някои агенти излишните освобождаване може би концентрирани .

14

Оставете да изсъхне за няколко часа .

15

Нанесете бетон мерки и теглилки . Използвайте валяк да прилагат мерки и теглилки в цялата повърхностни и варов разтвор линии .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/driveways/1019118625.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.