Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> пътища >> Content

Как да спечелим 4000 PSI Concrete

Повечето хора извън строителната индустрия не осъзнават, че бетон се предлага в различни силни страни. Тези силни страни се измерва в съответствие с PSI рейтинг. PSI означава паунда на квадратен инч , и се отнася до колко тегло на бетона могат безопасно да подкрепят. За повечето работни места в строителството , включително пътища и тротоари , трябва да се използва 4000 PSI . Въпреки, че там е 5000 PSI конкретен продукт на пазара , 4000 се превърна в индустриален стандарт . Осъществяване на бетона е много прост процес , след като имате необходимите ingredients.Things ви е нужно
4000 PSI Dry бетонна смес
Wheel барел
Shovel
Водоснабдяване

Покажи Още Инструкции

1

Изчислете кубичен обем на бетона ще се налива . Това е важно, защото това е това, което ви казва колко бетонна смес за закупуване. Измерете кубични фута (или кубически инча ) от бетон , които ще трябва да се излее чрез измерване на дължината на областта , ширината на областта , а дебелината на бетонната плоча ще се прави .

2 < стр. > Купете най-много торби с бетонова смес , колкото е необходимо , за да завършите работата си. Можете да разгледате инструкцията на опаковката , за да видите колко торбички са необходими за обема на пространството ви изчислени в предишната стъпка . Основното нещо е да се уверете, че чантата е етикетирана 4000 PSI . Concrete обикновено идва в 3000 PSI , 4000 PSI и 5000 PSI , така че е важно да се получи точната смес .


3

Прочетете инструкциите на марката върху бетонова смес , които сте закупили , за да видите , ако трябва да се добавят допълнителни материали . Някои производители може да ви помоля да добавите пясък или чакъл , дори към сместа . Ако е така, закупуване на количеството на материала се препоръчва от производителя . Повечето готови бетонови смеси формули изискват нищо друго, освен вода , така че като цяло е всичко, което ще се нуждаете.

4

Определете къде ще се смесват бетона. Ако това е малка работа , изискваща едно или две чанти , а след това можете да получите с помощта на лопата и колело барел да се смесват всичко. Това работи добре в продължение на много проекти за дома или светлина кръпка . Ако тя е по-голям проект , изискващи няколко торби с бетонна смес , а след това най-вероятно ще искате да наемете бетон-миксер за да направи работата по-лесно.

5

Прочетете инструкциите на бетона да се определи колко вода се изисква . Това ще варира от една марка към следващата . Добавете препоръчаното количество вода и разбъркайте добре. Ако инструкциите наречени за други материали в Етап 3 , те трябва да се смесва в бетона по това време . След като всички съставки се смесват добре , бетонът е завършен и е готов да се излее .

6

Никога не смесвайте торби с бетон от различни марки. Това ще създаде несъответствия в сместа. Вие ще получите по-добри резултати, ако се използват всички една марка на бетонова смес . По същия начин , не добавяйте 3000 или 5000 PSI във вашия микс. Ако сте смесване 4000 PSI бетон, след това на всеки плик трябва да бъде 4000 PSI .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/driveways/1019118624.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.