Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> пътища >> Content

Как да Acid Wash бетонен под

Acid измиване (или киселина офорт ) е важна стъпка в няколко проекта . Почистване на гаража си , повторно запечатване алеята , или въвеждането на произволен брой различни видове покрития надолу всички доходи от вашия повърхност е киселина гравиран първи . В случай на циментиращи наслагване се прилага тя е дори по-важно , няма друг начин за промяна на рН на бетона , за да са сигурни, дълготрайни application.Things ви е нужно
солна киселина
Амоняк
Plastic лейка е. Водоснабдяване
Hose
пластмасови ботуши
Защитни ръкавици
Mask с органичен филтър
Нещо да търкат пода с MarketBook.bg: Покажи повече инструкции <Бразилски >
1

Изчистване на всичко на разстояние от повърхността, която ще киселина измиване. Това включва всички отломки , това е добра идея вакуум бетона на разстояние , ако е възможно , най-малкото да вземе твърда четка , за да го .

2

Решете как ще да се съдържат във водата. Ако сте киселина офорт интериор етаж , може да искате да създадете damns около входовете . За гараж, обикновено просто го промиване на входа работи добре .


3

Защитете околностите. Водата може да проникне нагоре в стени , така че ако имате гипсокартон по целия път до пода ще трябва да бъдете изключително внимателни. Ако бетона сте киселина за измиване е в непосредствена близост до асфалт или асфалт , ще трябва да се уверете, че не е активна киселина хитове , че или тя ще доведе до избледняване на повърхността.

4

Уверете се, че имате всички необходими оборудване за безопасност . Най-малкото ще трябва големи гумени ботуши , така че можете да се разхождате по пода , след като тя разполага с киселина върху него и гумени ръкавици киселинно устойчива , за предпочитане такива , които идват до лактите . Ако сте чувствителни към миризми бих силно препоръчваме да използвате маска за лице с органична филтър. Това е особено важно за вътрешна работа.

5

Смесете киселината във водата , точно в два галон пластмасова лейката , като се започне със съотношение на една част солна киселина до 4 части вода. Можете да се увеличи силата , ако имате нужда да до една на две. Типичен сила за офорт киселина е 02:59 . Без значение какво съотношение си спомням , че винаги се налива киселината във водата , НИКОГА не по друг начин .

6

Намокрете цялата повърхност да бъде гравиран киселина . Не трябва да има постоянни водоеми , но цялата повърхност трябва да е влажна . Това осигурява още по- ецване .

7

Използвайте поливане може да се разпространява във водата и киселина сместа равномерно по повърхността. Тя трябва балон в жълто в този момент, ако не се появят мехурчета , това е вероятно, че повърхността , върху която работите е запечатана . Това ще трябва да бъде отстранено чрез механични средства ( смилане, тласкане на взривни работи , и т.н. ) преди запален измиване ще бъде успешен.

8

Scrub повърхността старателно . За една малка повърхност можете да използвате груба гъба , за по-големи повърхности на пода машина работи най-добре . Можете също така да използвате твърда настръхна метла да се движат киселината наоколо и се уверете, че тя стане навсякъде.

9

След като мехурчетата са спрели ( това отнема някъде от 2 до 15 минути), сега е време да се неутрализира . Харесва ми просто дъмпинг няколко галон кани на амоняк над пода , но можете също да се смесват сода за хляб и вода.

10

Изплакнете цялата повърхност на разстояние . Уверете се, че не отломки не е забравен .

11

Изчакайте пода да изсъхне преди да нанесете всяко покритие за него. В зависимост от климата и времето , това може да отнеме от часове до дни . Работата над него с горелка или листа вентилатор ще ускори процеса нагоре.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/driveways/1019118616.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.