Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> пътища >> Content

Как да Затворете Вашият Concrete Driveway

бетонни пътища трябва да се запечатат отново на всеки две до пет години , в зависимост от вида на бетон и теглилки използва . Да го прави по-често помага да запазите бетона търсите нова и предпазва от петна от setting.Things ви е нужно
Мощност Washer
Driveway Sealer
Roller Frame
Roller Cover
Roller стик
Five галон Bucket MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Почиствайте старателно алеята . Вие искате да се изправи никакви чужди вещества и премахване на всички отломки .

2

Мощност миене на алеята. Използвайте въртящ накрайник на захранващия шайбата , тя дава същата сила като един връх , но вие може да покрие много по-голяма повърхност наведнъж . Работете с бавни кръгови движения . Тази стъпка може да отнеме няколко часа, за да цял ден в зависимост от размера на вашия алеята .


3

Въпреки че не е задължително трябва да , бих силно препоръчвам киселина измиване на повърхността. The ви дава добра свеж шисти да се работи. Вижте раздела за ресурси , за инструкции как да киселина измиване , ако не сте направили това и преди.

4

След алеята е чиста, тя трябва да бъде суха , преди да преминат към следващата стъпка. Това може да отнеме дни или само няколко часа, в зависимост от вашето време. A листа вентилатор може да ускори процеса по протежение . Проверка за сухота или с уред за измерване на влага , или чрез залепване парче маскиране лента надолу. Ако пръчките лента , алеята е суха . Уверете се, че да се тества в няколко петна, за да са сигурни, че целият алеята е суха .

5

Сега сте готови да се пломбират алеята . Поставете мерки и теглилки в пет галона кофа . Някои алеята импрегнатори трябва да се смесва с ксилен, и други имат нужда от няколко слоя , не забравяйте да проверите на мерки и теглилки , които имате. Прикрепете валяк пръчката към рамката и сложи капака на .

6

Потопете цялата валяк рамка в мерки и теглилки и започнете да я търкаляте върху алеята. Вие може да искате да използвате четка по ръбовете . Направете една подложка по време, и след това обратно се търкаля цялата подложка , като отидете в обратна посока с валяк , без да добавя повече мерки и теглилки . Това е само за да се уверете, че имате като делителят надолу равномерно.

7

Чакай! Не го пипайте , когато тя стане на петна . Това е просто как тя изсъхва . След като цялата алеята е суха , че ще бъде един и същ цвят . Ако се опитате да се докоснат до преди сушенето е compleate , тя ще приключи до неравномерно.

8

Дръжте автомобили и хора на разстояние алеята за няколко дни, докато тя е готова да се върне в употреба. < Бразилски>

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/driveways/1019118615.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.