Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> пътища >> Content

Как да се изгради един Cement Driveway

Дали са се преместили в нов дом или сте решили да направят значителни подобрения към по-стар един , високо на вашия списък на проектите трябва да бъде да инсталирате цимент алеята . Много хора прекарват десетки хиляди долари чрез използване на изпълнител , а други избират да го правят сами . Така или иначе , те се свърши с нещо, което е приятен за окото , докато увеличаване на стойността на тяхното имущество. Инструкции

1

Извадете цялата растителност , от където имате намерение да сложиш алеята . Тогава вашата задача ще бъде да остави това, което е посочено като под- клас, или натрошени скали. В повечето случаи , алеята трябва да съдържа около 4 инча на под- клас, и тя трябва да бъде равномерно усвоен да се избегнат проблеми по-късно . Ако имате намерение да има около 4 сантиметра от бетон и 4 инча на под- клас , първо ще трябва да се изкопаят осем инча , където ще бъдат разположени алеята . Също така, с помощта на ниво , да предостави склон на около 1 /4 инча на крака, за да си карам да се даде възможност за правилното отводняване.

2

Използвайте дървени или стоманени форми, за да се създаде 2- крак - квадратни области, където си цимент се излива . Те могат да бъдат получени от повечето компании за наем , които служат на строителната индустрия. Също така, всяка 80 - LB. торба с цимент ще направи около 3/4 от един квадратен фут , ако сте избрали дълбочина 4 инча . Трябва да има достатъчно цимент , за да завършите работата. Уверете се, че сте направили достатъчно цимент за запълване на всяка форма, за да се избегне изместване .


3

Използвайте телени мрежи за подсилване на цимента . Поръчайте достатъчно, за да покрие цялата алеята. За да бъде ефективна , телената мрежа не трябва да лежи върху под- клас , след като циментът се излива . Поставете мрежата във всеки 2 -крак - квадратна форма ; и след като се излее цимент , дръпнете телената мрежа в средата на цимента .

4

Завършете всяка плоча с помощта на бик плувка , инструмент с плоска повърхност и дръжка , която е направена специално , за да дори от цимент. Бъдете внимателни , както правите това, за да се избегне уплътняване на цимента , който най-вероятно ще доведе до образуване на мехури , както го определя .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/driveways/1019118614.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.