Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> пътища >> Content

Как да се запечата New Concrete

Последната стъпка за инсталиране на нов бетон е да го запечата . Бетон уплътнител добавя блясък повърхност , което подобрява цялостния външен вид и е функционален в същото време . A най-горния слой на уплътнител защитава нова бетонна настилка от неблагоприятни метеорологични условия и трафика, мръсотията може да предизвика . Е - запечатана бетон ще се противопоставим на петна и да направи нефт или изтичане на газ по-лесно да се почисти . Използвайте тези стъпки, за да се запечата нов бетон и защита на повърхността за дългосрочна устойчивост . Нещата ще трябва
Utility broomCaulk gunPolyurethane саморазливна теглилки tubeLiquid бетон sealerStir stickLong дръжка боя rollerPaint валяк тава MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Запечатайте New Concrete

1

Уверете се, че новия бетон е напълно определен . Уверете се, че най-малко два пълни дни са минали от бетон се излива . Оставете по-дълго време , ако доставчикът бетон обособили три или повече дни, за да се излекува .

2

Sweep бетонната Почистете с метла полезност тежкотоварни да премахнете мръсотията и всякакви отломки, които може да са натрупали , тъй като тя е излива . Уверете се, че всички връзки и канали са чисти , прекалено .


3

Заредете тръба от полиуретан саморазливна съвместни мерки и теглилки в силикон пистолет. Скосен края на разстояние от тръбата. Стиснете саморазливна мерки и теглилки в ставите и канали , използващи стабилен , дори и натиск върху лоста на силикон пистолет.

4

Оставете съвместна мерки и теглилки да се разпредели и да се създаде най-малко от 2 часа или по-дълго , ако това е посочено на етикета на мерки и теглилки тръба.

5

Open течен бетон мерки и теглилки и се разбърква с помощта на бъркалка стик фигура 8 движения , докато напълно смесени.

6

Налейте течен уплътнител в таблата за боя , докато тавата е наполовина пълна . Разточете на дълга дръжка боя валяк в тавата , докато тя е пълна с мерки и теглилки . Разстелете теглилки върху повърхността на бетона се поддържа постоянен натиск върху ролката . Продължи презареждане тавата за боя с мерки и теглилки и да я прилагат до нов бетонна повърхност е покрита изцяло .

7

Оставете мерки и теглилки да изсъхне 4 часа или по-дълго , както е посочено от етикет на производителя. Нанесете втори слой от мерки и теглилки в цялата бетонна повърхност . Оставете го да седне най-малко един ден, преди да разреши всяко движение на новия бетон.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/driveways/1019118611.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.