Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> пътища >> Content

Как да се изгради един Wood Carport

Изграждане на Wood Carport може да бъде проста работа , когато правото за настройка . В тази статия ще ви преведе през строителството за изграждане на навес стандартен размер 10 - фута х 20 - фута навес да се осигури защита от слънцето, вятъра и дъжда с 200 кв. фута на coverage.Things ви е нужно
6 - 4x4 постове, 2x10 , бетон, OSB , керемиди
лента мярка , ниво , видях , измерване на квадратни , стълби MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Първото нещо, което трябва да бъде направи, е да разбера квадратна кутия за изграждане на навес да , когато си в квадрат двете ъгъл до ъгъл измервания са едни и същи . Следваща разбера височината на навеса в зависимост от нуждите на колата или камиони паркинг под него . Dig 6 дупки една във всеки ъгъл и една от двете страни на центъра в съответствие с ъглите на дългата стена [ 20 '] . Смесете бетон след това да го излее в дупките в земята изравняване и подготвят всеки пост , както и да отидете.

2

След вашите мнения 6 са определени , [ трябва да изглежда ограда пост в земята ] Start чрез изграждане на първия си 2х10 на върха на шест поста на външния ръб на 4x4 поста , след като първата клетка е изградена писта друга кутия на върха на поста този път от вътрешната прикован на вътрешната страна на първия прозорец построена. Това би било най-добре да пуснете няколко каишки на вътрешните ъгли яки на 2х10 към публикациите 4x4 . В този момент можете да видите 6 мнения стърчащи от земята с една кутия на върха флъш до външните постове.


3

Покривът , сега повечето хора не разполагат с някаква идея как за изграждане на покрив, ние ще обхваща един много прост начин бихте могли да построят покрив за навес . [ Забележка: Този път няма да е полезно за всичко, освен навес или кучешка колиба , и т.н., ] Първа мярка след това марка центъра на предната и задната стени , тогава ноктите 2x10 изправяне ниво на две " страна от предната стена на гърба. [ това е билото борда ] Тъй като това е навес и повечето хора не знаят математика, за да се изчисли греди ние ще го направи много просто. Измерете от страничната стена над към 2х10 билото , нашия пример е " широка 10 и измерването до билото е 4'11 - 1/4 [ , че измерването е [ RUN ] също ни измерване Рафтър . следващия изложи на 2х10 над [ RUN ] след това направи линия от върха на единия ъгъл над и отвъд до дъното на другия ъгъл . трябва да имате две разфасовки , една в [ RUN ] измерването другият е ъгъл до ъгъл нарязани . След като ги реже трябва да имате две греди , които излизат от 10 " до 0" , довърши 10 " рамо до билото на другата страна завършва при 0 " точно в горния край на кутията за 2x10 . Run гредите 16 "на център надолу както на лявата и дясната страна на кутията за 2x10

4 < стр. > Finish от хасе покрива с 1/2 ", OSB , използвайте 8 -D пирони ср . 36 ноктите на лист да знаете нейния заковано Добре, следващия добавят боя, за да се запечата дървото , тогава керемиди за покриване на покрива. Това е. можем да го наречем за добре свършената работа .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/driveways/1019118610.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.