Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> пътища >> Content

Как да се изгради алеята с пясък , трева или чакъл

Концепцията за изграждане на алеята с трева , пясък или чакъл е една от пропусклива павиране . Там сега са алтернативи на твърди павирани пътища . И тези алтернативи са по-малко скъпо да се изгради и поддържа , както и по-добре за екологията . Инструкции

1

Направи строителството по-лесно , като погледнете в някои от сглобяеми форми , изработени в подкрепа на пропускливи повърхности. Grass или чакъл павиране се задържа на място с внимателно гласове полиетиленови форми. Тези форми се определят на твърда почва база без да е необходимо за дълбоко подкрепящи материали , изисквани от други павета продукти и цимент. Вместо това, тази гъвкава мрежа създава подкрепа, която ще бъде покрита с трева , пясък или чакъл все още държи на повърхността материал от разсейване и се справят с теглото на колата . В допълнение , на външния вид на алеята ще бъде естествен и да позволи на дъждовната вода да проникне без отмиване и се губи .

2

Опитайте една от формите , които на практика ще изчезне веднъж се използва за пълнене на материала. Повечето от формите, които се продават днес, са много тънки. Материалът на работата на мрежата ще се напълни само 10% от пространството , така че едва ли ще се забележи след като чакъл, пясък или тревата тя обхваща . Косене на тревни площи , предвидени по този начин ще се изхвърлят не хвърляха камъни и решетката ще запази голяма част от тежестта от автомобили и камиони на разстояние от корените на тревата .


3

Използвайте екологично материали за подпомагане. Изработени от чист рециклиран полиетилен, структурни форми, които ще съдържат вашата морава , пясък или чакъл са екологично чисти . Това означава , че инсталацията , използваните продукти и пропускливостта на алеята са много екологично съзнание .

4

Осъществяване на пропусклива алеята премахва повечето от причините за ерозия и наводнения , като същевременно позволява на водата да се връща естествено в почвата. Използването на трева , пясък или чакъл с този полиетилен форма техника минимизира труда и поддържане . Asphalt и цимент няма да запушват ландшафта и промени могат да бъдат направени по-лесно в бъдеще, тъй като строителството не е толкова постоянно . Но изграждането на алеята с трева , пясък или чакъл по този начин, ще бъде продължителен и изглежда привлекателно и естествено.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/driveways/1019118604.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.