Как да се запечата Тухла павета

Вие можете да подобрите външния вид на вашия тухлени павета , като ги пломбиране. Това ще ви помогне да плевели растат в пукнатините. Тя също така ще ги направят по-лесно почистване . Следвайте тези стъпки, за да се запечата тухлени pavers.Things ви е нужно
водоструйка
плевелни убиец
метла
валяк или раница пръскачка
теглилки
3 поредни дни без дъжд <Бразилски>
Показване повече инструкции

1

план този проект около времето . Вие ще трябва най-малко три сухи дни подред. Първият ще позволи на тухлени павета да изсъхне напълно , след като ги мие . Следващото за първата си палтото и последния сух ден за финишно покритие . Един добър план ще бъде да се мият тухлени павета четвъртък вечер след работа и да чакам до събота сутрин, за да приложи първия слой .

2

Премахнете всички плевели и трева , които са отглеждани в фугорез ставите. След издърпване на плевелите прилагат плевелни убиец . Следвайте указанията . Често това ще изисква от вас да чака цяла нощ , преди да продължите .


3

Използвайте вода под налягане за почистване на тухлени павета . Измийте всички мръсотия и отломки. Ако има някаква плесен или мъх след това ще трябва да бъде напълно отмива. След като сте готови с шайбата на налягането се използва метла , за да отблъсне всички локви . Трябва най-малко 24 часа без дъжд след тази стъпка , преди да продължите .

4

Настройте барикада да не може никой да използва алеята. Направете барикадата очевидно. Някои хора не мислят , преди да действат така че тази проста стъпка може да попречи на един основен проблем по-късно .

5

Нанесете първия слой на мерки и теглилки . За малки площи на валяк за боядисване ще работи добре . За по-големи площи се използват раница пръскачка . Първият слой ще се накисва в тухлени павета бързо на първия слой . Започнете в далечния ъгъл и работата си обратно . Не се работи в един ъгъл . Оставете това палто да изсъхне в продължение на 24 часа.

6

Нанесете допълнителни слоя от мерки и теглилки на тухлени павета . Използвайте същия метод, както по-горе . Трябва изчакайте 24 часа между всеки слой .

Как да почистите и Сглобете микровълнови фурни

Преди да можете да започнете да готвите в новия си микровълнова печка , трябва да се събере и почистване на уреда . Фабрика мирише може да се задържат във вътрешността на уреда , след като пристига в

Περισσότερα >
Как да премахнете Brush Marks От полиуретан Finish

Четка марки често се показват на мебели , лекувани с полиуретаново покритие, обикновено , въпреки най-добрите усилия на майстора . Въпреки това, има начин за справяне с тези недостатъци , без да се ра

Περισσότερα >