Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> пътища >> Content

Как да премахнете Драскотини в Concrete Driveway

бетонни пътища рядко са напълно гладки повърхности. Textures на някакъв вид са желани на пътища за осигуряване на сцепление за превозни средства , особено при студен климат , където сняг и лед могат да бъдат редовни алеята настилки . Драскотини или вдлъбнатини в повърхността на алеята , обаче , може да доведе до по-бързо износване на гумите на автомобила си , повреждането появата на алеята. Драскотини също служат като отправна точка за развитието на пукнатини или прекъсвания в плочата. Можете да поправите почеса алеята повърхност чрез смилане надолу нулата с помощта на бетон мелница и серия шлифовъчни възглавнички. Смилането трябва да премахне леки драскотини напълно , тези 1/8 инча в дълбочина или по-малко , като си карам един unmarred appearance.Things ви е нужно
Работни ръкавици
Предпазни очила
респиратор
Concrete мелница <Бразилски > Диамантени бетонови подложки
Реактивна бетон втвърдител
противоплъзгаща бетон уплътнител
дълга дръжка валяк за боядисване на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1

Don защитно облекло , което покрива колкото кожата , колкото е възможно , за защита по време на процеса на шлифоване на бетон . Включи респиратор , предпазни очила и ръкавици .

2

Прикрепете 32 - песъчинки подложка диамант на бетон мелница, които могат да бъдат отдавани под наем от магазин за подобрения в дома си или отдаване под наем на магазин.
< Бразилски>
3

Преместете кафемелачката към раздела от надраскани бетон и , като се започне в края на нулата , работи мелачката в малко назад и напред движение по цялата ширина на нулата . Продължи шлифоване надолу по повърхността по дължината на драскотината , докато страните на нулата са на едно ниво с повърхността на алеята. Нулата все още ще бъдат видими .

4

Clear праха създаден от първото преминаване с кафемелачката .

5

Промяна на подложката върху бетон мелница до 60 - песъчинки подложка диамант. Повторете шлайфане преминава върху надрасканата повърхност , този път премахване на грубите ръбове на нулата .

6

Clear праха наляво от кафемелачката и след това спрей покритие от реактивен бетон втвърдител върху ремонтираната зона . Както се смила на повърхността на бетона отворите малки дупки в цимента , аериране на бетона ; втвърдителя намалява ефектите на аерацията .

7

Промяна на мелница подложка до 120 - песъчинки подложка диамант и извършва окончателно преминаване покрай нулата . Смелете далеч последните следи от нулата , изравняване на повърхността на бетона.

8

Извадете кафемелачката и нанесете покритие от противоплъзгаща бетон уплътнител към цялата повърхност на алеята. Използвайте ниско - мече , която да се прилага на уплътнителя . Оставете лепилото да изсъхне в продължение на период от време , предложени от производителя на уплътнител , преди да използвате алеята. Уплътнителя The противоплъзгаща има добавка, която увеличава сцепление на бетона.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/driveways/1019118510.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.