Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> пътища >> Content

Как да изплуват Бетонни Навеси

Бетонни навеси и паркинги тампони стават оцветени и точен завършващ с възрастта. Някои конкретни подложки ще потънат малко поради подземни уреждане . Пребоядисване на бетона изисква ремонт и изравняване на повърхността и добавяне на бетон петно ​​или лепило . Процесът отнема няколко дни, за да се даде възможност за ремонт и изравняване съединения напълно установени , преди да може да се оцвети или запечатване на бетона , но крайният резултат е цимент тампон, който изглежда и работи като нов. Нещата ще трябва
водоструйка
решение Concrete измиване
Дърво носещите ленти
Дърво колове
Тиксо
Concrete resurfacer
Stain или уплътнител
дълга дръжка гумен
Hammer е. длето
Trowel
Bucket
Tarp MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Подготовка

1

Chip разстояние хлабав бетон с чук и длето от ръбовете или повърхността на бетонната основа .

2

Измийте повърхността на бетона с разтвор бетон пране и миене на налягане.


3 < стр. > Смесете бетон resurfacer с вода до консистенция на фъстъчено масло в кофа . Лъжица сместа върху всякакви ниски места , пукнатини, вдлъбнатини или дупки. Изгладете отгоре с мистрия . Оставете материала да изсъхне в продължение на 24 часа.


Resurfacing

4

Изправените форми около краищата на бетона и по ставите. Работете само върху една област в даден момент. Всяка област не трябва да надвишава 12 -метров квадратно сечение . Поставете носещите ленти , 2 - с - 2 дървени ленти , по протежение на краищата на областта . Закрепете лентите на земята с дървени колове . Закрепете лентите на повърхността на бетона с тиксо . Уверете се, че лентата не се отнася до работната зона .

5

Напръскайте цялата повърхност , докато циментът е видимо wet . Чистачка отхвърли каквато и застояла вода .

6

Смесете resurfacer цимент до консистенция на сироп. Сместа се излива в 1/4- да 1/2-inch дебелина . Сместа в кофа Разбърква се , докато няма бучки .

7

Изсипете resurfacer цимент върху съществуващата подложка . Продължи попълване района , докато сместа е 1/4- да 1/2-inch дебелина по цялата повърхност .

8

Изгладете повърхността с дълга дръжка гумен . Покрийте мястото с брезент , за да го запази суха. Оставете материала да изсъхне за една седмица, преди да се опитате да се оцвети или боя на повърхността.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/driveways/1019028478.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.