Как да карам на Concrete Driveway Преди да бъде направен Cure

Времето, необходимо на вашия бетон алеята да се излекува варира в различните региони . Driving не се препоръчва на алеята до алеята е излекувана , която е обикновено 3-7 дни след това е излята . Ако вие трябва да карам по алеята , има стъпки, които можете да предприемете, за да намалите щетите ви нанесе на новия си алеята . Говорете с професионалистите, които са инсталиране на вашия бетон алеята преди да шофирате върху него . Нещата ще трябва
Шперплат MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

диск в права линия. Издърпайте директно към и от вашия гараж с минималния размер на завъртане на колелата .

2

Покрийте алеята с шперплат. Карам през алеята и в гаража и премахване на шперплата . Шперплат помага разпространявате теглото на колата , намаляване на стреса на зреене бетона.


3

Шофирайте с постоянна скорост на скорост. Избягвайте бързо ускорение или по-бързо въвеждане на спирачките си , тъй като това може да доведе до колата си да залитане , като се прилага внезапна и локализиран натиск на зреене бетона.

Как да се охлади и Загрейте Стая Без да инсталира Duct Работа

Не е нужно да инсталирате скъп и трудоемък канал работа за отопление или охлаждане на една стая. При някои приложения, като например конвертиране на вън- сграда или навес за съхранение за ползване кат

Περισσότερα >
Мебели Ремонт Училища

Мебели изграждане , възстановяване и ремонт е практическо умение, което може да работи в полза на дърводелци от аматьори направи-си -сам нива на професионалистите в сградата и строителната индустрия .

Περισσότερα >