Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> пътища >> Content

Asphalt Vs. Emulsion Driveway Sealer

Терминът " асфалт " се отнася до Черна вискозна течност, намерени в петрол. Въпреки че не е същото , " асфалт " обикновено се използва за обозначаване на катран . Tar е подобен на външен вид , но идва от въглища. " Емулсия " се отнася до нова технология , в която асфалт се комбинира с други вещества, за да понижи температурата на топене . Asphalt

традиционната употреба на асфалт като пътната настилка включва смес от асфалт с натрошен чакъл , камъни и пясък, за да се произведе вид бетон. Асфалтът , лепкава черна течност , работи, за да се обвърже смачкани минерали заедно. За да се създаде тази асфалтобетон , сместа се извършва при температури между 200 и 330 градуса по Фаренхайт . Горещият асфалт бетон се разпространява по пътя или повърхността на земята , заглажда и опаковани с различни машини и охлажда до гладка твърда форма.


Asphalt Emulsion

Emulsion или асфалт емулсия е вид асфалт смесва в по-хладни температури. Тази смес понякога се разпръсква върху пътища , последвани от натрошени минерали, за да формират общи пътища в селските райони. Емулсията може да се рециклира и може да се смесва в традиционния горещ асфалт , за да се намали павета разходи. Асфалт емулсии съдържат приблизително 70 процента асфалт и са сравними с традиционните асфалтобетон по отношение на използване.

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/driveways/1019028384.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.