Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> пътища >> Content

Как да очертае Driveway С павета

A граничен машина рамки на алеята и добавя визуална ширина. Настилките могат да бъдат тухла, сгурия тухли или бетон, но без значение кой тип машина ще изберете, важно е да го инсталирате по начин, който подобрява външния вид на алеята. Лъмпи , неравни павета или павета , които изместват когато задвижва свърши, се отклоняват от общия алеята вид. Като, че отделихте време, за да образуват ниво , солидна основа , върху която да инсталирате павета, ще имате професионално изглеждащи граница, която води до увеличаване на външния вид на вашия пейзаж. Нещата ще трябва
мярка Tape
Дърво колове
String
Shovel
Sand
един - от -4 борда
виброплоча
павета
Broom < Бразилски>
Показване повече инструкции

1

Мярка от ръба на алеята до точка 1/2 инча широк от вашите павета . Например , ако ти започваш да се използва 4 -по -8 павета и искате да ги инсталирате , така че те да образуват широк , 8 - инчов граница, мярка 8 1/2 инча от края на алеята и шофиране дял в земята.

2

карам допълнителни дялове на същото разстояние от алеята на всеки 4 до 6 фута и пуснете низ линия от акциите да заложите , като се започне от първата клада и опаковане низа опъната около всеки дял да образуват права линия, която представлява най- външния ръб на границата на машина .


3

изрови почвата между низ линия и в края на алеята на дълбочина от 6 инча с лопата. Важно е да се копае дълбоко , че тъй като гумите на колата могат да се движат през павета, а вие ще трябва да се създаде стабилна основа под тях, за да ги пази от движи.

4

Измерете дълбочината на вашите павета и запълване на изкопа с пясък на дълбочина 1/2 инча по-ниска от дълбочината на павета . Например , ако Настилките са 4 инча дебели , ще запълни изкопа с пясък до ниво 3 1/2 сантиметра под повърхността на алеята.

5

Изрежете 1 на 4 борд, който се вписва в рамките на ширината на изкопа , в този случай , с дължина около 8 инча , и да го използвате като замазка , го издърпате над повърхността на пясъка, за да го изравни .

6

Compact на пясък с тампер плоча . Тази мощност инструмент е на разположение за наем на наем строителни магазини. Когато се уплътнява , пясъка ще бъде приблизително 1 /2 инча по-ниска , отколкото е сега , което го прави дясната дълбочина на полагане на павета .

7

Поставете павета в окопа , като ги бъркам плътно заедно. Краят на павета близката алеята трябва да бъде плътно срещу страната на бетона. Ако една машина иска да се промъкнат към външния ръб на изкопа , добавете малко пясък от външната страна на асфалтополагащата машина да я държи на място .

8

Положете всички павета наравно с повърхността на алеята и след това се разпространява с тънък слой пясък върху повърхността , тя миене в пространството между павета и почвата. Пясъкът също ще се филтрира в малки пропуски , да ги попълните и осигуряването на павета . Използвайте кухня метла или тласък метла .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/driveways/1019028303.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.