Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Врати >> Content

Как да инсталирате Вградени врати панти

панти за врати работят по прост принцип . Две плочи са свързани една с друга чрез щифт , който им позволява за преместване , след това плаките са прикрепени към вратата и касата ( на вътрешната страна на рамката около вратата ) . Въпреки това , ако тези плочи са просто завинтване към повърхността на дървото , те ще доведат до разликата, когато вратата е затворена , тъй като металните плочи трябва да бъде с дебелина да държи вратата . Това е причината, поради която пантите трябва да бъдат вмъкнати във вратата на вратата и касата , така че повърхността остава flat.Things ви е нужно
Pencil
Utility нож
Sharp дърво длето
Hammer < Бразилски> Screw пистолет
Панта винтове MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Stand новата врата на предния му ръб , с ръб нагоре към вас.
< Бразилски> 2

Lay първата нова панта на ръба на вратата , следващите 4 до 8 сантиметра от горната част на вратата . Поставете го така една от двете табели, седи неподвижно на ръба, с шарнирна ос седи отстрани на вратата, която ще се отвори навътре и втора плоча , висящи на разстояние от тази страна .


3

Трейс около шарнирната планка върху ръба на вратата с молив , чертане на правоъгълник. Отстранете шарнира. Изрежете по линиите с битовите си нож. Длето от района, използвайки чук и длето дърво . Вземете цялата повърхност надолу от 1/8 инч.

4

Поставете пантата обратно на мястото си. Табелата трябва да пуснете в писана района , така че на повърхността на табелата седи дори и с нивото на заобикалящата гора. Снимайте шарнирни болтове през всяка от пантите дупките да си я осигурят .

5

Повторете за всяка панта , която искате да инсталирате на вратата . Като цяло , ще сложа една в близост до върха, един в близост до дъното и на трето място в средата.

6

Задръжте вратата нагоре в отвора , като го позиционирате , където искате да бъде, когато това е инсталиран . Задайте неприкрепени шарнирни пластини срещу рамката на вратата . Mark около краищата на плочи , върху касата на вратата . Длето от пространствата . Дръжте вратата обратно на място и стреля шарнирни болтове през отворите на плочките за да ги закрепете към касата .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/doors/1019118411.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.