Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Тавани >> Content

Инсталиране USG Тавани Tile

USG Тавани осигурява плочки в широка гама от цветове, форми, размери и профили, които са в съответствие с всички съответни строителни норми . Производителят твърди, че много от тези плочки са клас -A огън -висок рейтинг , устойчиви на петна , термо - ефективно и плесен и мухъл - resistant.They се използват в система, която включва L -образна скоба периметър в подкрепа на окачен таван , и решетка от основните пътеки , пресичащи се с кръстосани tees.Things ви е нужно
USG пана
Grid хартия
мярка Tape
Ruler
Pencil
Level
L - образна формоване периметъра
6d пирони
Eye- болтове
тел 16 - габарит
String Catalog Главна пътеки
напречните профили
Шкурка
Utility нож

Покажи Още Инструкции

1

Определя размерите на вашата стая и дизайн оформление решетка за вашия проект. Например , ако ще да се използва 12 -инчов by12 инчов плочки в 16 крак с 16 крак стая , от които се нуждаете за 256 отделни плочки, за да се покрият изцяло тавана. Това е полезно да се извади размерът на помещението върху решетка хартия и да изготви индивидуално всяка плочка да скалата на модел в мястото, което би искал да разположите вашите плочки таван . След това можете просто да брои колко плочки ще се побере , включително всякакви частични плочки в ви изгонят.

2

Определете , ако ще да има частични плочки , като площта на стаята, в която просто изчислява и тя се дели на дължината на панела , след това направете същото и за ширината .


3

определи височината искате вашия таван да седне на , включително и достатъчно пространство главата . Ако искате да се покрие една непълна таван уверете се, че височината на тавана, ще бъде достатъчно, за да покрие изложени тел, въздуховоди , греди на тавана , както и всяка друга функция , която искате скрит .

4

Research сградата кодове за вашия район, за изискванията за височина на тавана си . Повечето кодове изискват минимум 7-1/2 височина на тавана фута . Вие ще трябва около четири инча на пространството между старите и новите тавани за накланят панелите и ги оставят място , както и допълнителни двеинч ако възнамерявате да инсталирате пълната панел флуоресцентни лампи за таван .

5

Използвайте линийка за измерване от дъното на греди на тавана до мястото, което искате вашия таван да започне , маркиране на мястото на стената ви с молив . Трейс референтна линия около периметъра на стените около стаята с помощта на вашето ниво и първата марка като отправна точка. Измерете надолу от гредите на няколко места из стаята , за да се гарантира правилната височина е маркирана.

6

Изравнете L -образна формоване периметъра , така че горната част на основата на L подравнява с периметъра линия, и ги закова на място на гърба на кутията в стената с помощта 6d пирони . За покриване на участък от стена, която е по-дълъг от един от вашите форми, просто натиснете краищата на две парчета от формоване заедно. За ъгли или инсталиране на първата дължина на формоване плътно зад ъгъла и се припокриват втората формоване във вътрешността на формата L на първо , или да използвате ръчна ножица за рязане двете лайсни под ъгъл от 45 градуса и да ги осигури на място с 6d пирони .

7

Мярка вън от началната стена изчислява празнина разстояние и направи базова линия на всички греди , простиращи се от едната стена към отсрещната стена . Измерете дължината на една плочка и марки следващия референтен линията това разстояние над от вашия първи . Продължете този модел другия край на стаята . Ако дължината на вашата плочка е с четири крака , тогава ще се направи препратка линия на всеки четири фута

8

Винтови малки очи болтове във всяка трета греда по базови линии и закрепете с дължини от 16. - габарит тел за всяко око - болт. Туист жицата най-малко три пъти около себе си на върха. Изпълнете някакъв низ другия край на стаята между периметъра корнизи и го издърпайте здраво , така че няма застой . Правете това на всеки осем инча подравняване на низ с дъното на формоване.

9

Поставете единия край на основните плъзгачи на периметъра формоване , което я изравни с първия низ . Нахранете близкия обесване жицата чрез най-близкия отвор в плъзгача и се огъват на тел и го завъртете здраво към другия край на жицата . Използвайте низа да се позиционира височината на бегач и да продължи поставяне на висящ проводник през дупките в плъзгача .

10

Hang до всички пътеки , които използват този метод. Ако плъзгачът е твърде кратък, за да тече по цялата дължина на помещението , да се присъединят две пътеки край до край, с помощта на слотовете и разделите , вградени в краищата на всяка от тях. След това поставете допълнителна подкрепа тел близо до всеки един от тези стави.

11

Монтирайте напречните профили , кука всеки край , за да се поберат в слотовете в бегачите . Ако ширината на керемида е от два фута пространство всеки кръст чай два фута един от друг. Инсталирайте си осветление, за да се поберат в мрежовата система .

12

Инсталирайте първо няколко таван плочки в центъра на решетката на шасито да помогне приведе събранието. Наклонете плочката , тя прокарва и над мрежата , без да вредят на плочката. Внимателно пуснете панела на място. Направете всички корекции , когато е необходимо , с помощта на шкурка, за да пясък области, които са малко по- стегната и по- полезни нож за рязане плочки, които се нуждаят от по-големи корекции .

13

Нарежете плочки , така че да се вмести в мрежата , монтирайте периметъра отвори, и се поберат около всяко препятствие, като например осветление, пръскачки , въздух ventsm или всеки друг елемент екструдиране отвъд линията на тавана . Винаги режете плочката с готовия страна на панела нагоре


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/ceilings/1019117612.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.