Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Тавани >> Content

Как да се изчисли Corner Съвместния за короната формоване

Crown формоване добавя едно докосване на елегантност на всяка стая от замяната на твърдия връзката между стената и тавана с нещо по- декоративни. Формуването идва в дъски , точно като дървен материал. Той може да бъде инсталиран , като просто го държи срещу горната част на стената и го прикова на място. Въпреки това, когато стигнете до ъгъла трябва да се изчисли ъгъла и да направи необходимите съкращения . Повечето ъгли са ъгли 90 градуса , но вие искате да се уверете, че за една перфектна joint.Things ви е нужно
Angle Finder
Calculator MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1 < р > Поставете визьора ъгъл спрямо ъгъла , който искате да се измери . Най-основните ъглови Finders са просто две парчета пластмаса присъединиха с шарнирна връзка . След като тя е на мястото си , можете да отворите или затворите на парчета , докато те лежат наравно с ъгъла.

2

Измерете точно ъгъла на ъгъла. Ъгълът ще бъдат показани на точката на въртене . Повечето строителни използва ъгъл 90 градуса , но ако инсталирате формоване на стълбище или друг необичаен ъгъл , ъгълът може да бъде почти всичко .


3

Разделете ъгъл от две за да се определи ъгълът, под който трябва да отрежете две парчета от короната формоване за перфектна връзка. Например , под ъгъл от 90 градуса изисква две разфасовки от 45 градуса ( 45 +45 = 90 ) .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/ceilings/1019117416.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.