Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Тавани >> Content

Как да инсталирате Popcorn Таван С Roller

текстурирани пуканки тавани изолират една стая , поглъщат звука и разбиване на монотонен вид на гладки тавани. Обикновено , таван пуканки монтажници използват спрей пистолет и бункер за да принуди перлит " пуканките " към тавана . Този метод изисква непрофесионалисти под наем пистолет специално за целите на таванен монтаж пуканки . Таван боя текстура позволява лесно да прилагат перлит пуканки до тавана си ръчно с валяк , така че можете да избегнете скъпо струващи съоръжения rentals.Things ви е нужно
Sheets или брезент
Живопис костюм
очила на очите
Primer
Short - дрямка валяк за боядисване Paint
тиган
Paint валяк разширение
Текстурирани таван боя
прехвърли текстура валяк за боядисване
Spackle (по желание )

Покажи повече инструкции <Бразилски >
1

Cover всички подови настилки и мебели с листове или брезент . Сложете една картина костюм и защитни очила на очите .

2

Разбъркайте боята на грунд и да го излее в тиган боя. Плъзнете кратко - мече върху валяк за боядисване рамка и разширение . Разточете ролката боя в грунда и след това се разточва върху оребрен района на съда за боя, за да се отстрани излишната грунд.


3

Нанесете един слой грунд до тавана за покриване на всякакви петна , с помощта на движение на обратно и напред . Оставете грунда да изсъхне. Изплакнете грунда на разстояние тигана на боя и валяк .

4

Разбъркайте текстурирани боя и да го излее в тиган боя. Нанесете тънък слой от текстурирани боя , с помощта на влажна късо мече задвижи напред- назад, работи по един 4 -метров участък от 4 -крак в даден момент. Оставете това палто да изсъхне в продължение на пет минути.

5

Плъзнете Извитата текстура валяк за боядисване върху валяк за боядисване рамка и разширение . Нанесете втори слой на текстурирани боя бавно назад и напред движение, работи по един 4 -метров участък от 4 -крак в даден момент.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/ceilings/1019117346.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.