Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Строителни материали и пособия >> Content

Съотношение на Grout да Water Mix

Grout е циментов материал , което означава, че има цимент вътре в него. Фугата е подобен на хоросан с това, че съдържа пясък , цимент и вода , но също така може да варов разтвор пигменти са добавени към него , както и количеството на агрегат е по -малко, отколкото е с традиционна хоросан . Това е пълнежен материал , не е строителен материал , което означава, че няма здравината на конструкцията на традиционните хоросан . Основи на Grout

Докато варов разтвор е сходен с минохвъргачка има различно съотношение на вода, за да се затвърди и агрегат, а също така има различна консистенция . Перфектното варов разтвор е гъста кремообразна смес, която може лесно да се разпространи , намазани или иначе принуден във фугите между плочките , тухли и блокове . Въпреки препоръките на една торба с варов разтвор ще ви кажат колко вода трябва да се добави , че ситуацията ще диктуват дали използвате малко повече или по-малко.


Eyeball Метод

Професионални изпълнители рядко използват мерителна чашка , за да добавите вода към варов разтвор микс - поне не за средния работата фуга, която изисква един или двама мъже . Вместо това, утайката се смесва с помощта на визуален метод . Крайният последователността на варов разтвор трябва да бъде гъста и кремообразна , и тъй като не всички варов разтвор смесва Същото обикновено е по-лесно просто да очната ябълка сместа като сте смесване и се добавя вода , като отидеш заедно , докато не се постигне правилното последователност . Този метод е най-добре използвани от професионалисти с дългогодишен опит. Продажба и Наем Вариации

Технически, варов разтвор е вид хоросан , само с по-малко в сравнение с обикновения бетон агрегат . Точните измервания никога не са точно същите като се има предвид факта, че на въздуха също е част от уравнението. Различни по размер чанти имат различни изисквания , като правят различни видове булгур . Няма две абсолютно еднакви .


Slow Speed ​​

При смесване на циментов разтвор , е важно да се смесва само фугите при ниска скорост , на ръка или с бавна RPM - машина или миксер. Смесете го твърде бързо и рискувате шанса за разбиване на въздушни мехурчета в сместа . Те ще се появяват като лековете варов разтвор , оставяйки след себе си малки дупчици , както и действителните кухини в случай на по-големи мехури от въздуха в капан . Докато предимно козметичен проблем, все пак е нещо, което трябва да се избегне . Смесване бавно осигурява всичко се слива заедно правилно .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/building-materials-supplies/1019115786.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.