Как да инсталирате Drop -In джакузи

Имате право да инсталирате джакузи за целите на физическа терапия, релаксация или да се увеличи стойността на имота на Вашия дом . Каквато и да е причината , че не е нужно да седи там мечтае за деня, в който изпълнителят те нае пристига, за да инсталирате на вашия джакузи. Вместо това, можете да инсталирате джакузито извън дома си . Независимо от това къде сте инсталирали вашия джакузи , трябва да следвате указанията и препоръките на производителя и нека лицензиран електротехник или водопроводчик завърши опасна част от работата . Нещата ще трябва инструкции
Производител е. Goggles
Ръкавици
Tape мярка
Замажете е. 4 × 4 "пост фондова
2 × 4" склад
Цимент <Бразилски> Sand вода
Post закотвя
болтове и ядки
Drill с пълна тренировка зададете
Hammer
Shovel
Таблица видях
Level
Square MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Изберете местоположение джакузито е . Измерете областите , където искате да инсталирате джакузито . Елиминирайте райони , където ще трябва да прокара джакузито в пространството . Трябва да се даде възможност за достатъчно пространство . По този начин , вие искате пространството достатъчно голям, за да получите достъп до панели, джакузито помпата и да се осигури правилното вентилация на въздуха за двигателя , докато тя е на работа.

2

Dig осем фундаментни дупки в земята, за да инсталирате джакузито . Дупките трябва да бъде 4 метра под средната слана линия. Поставете всяка дупка в един модел диамант по външния ръб вана джакузито е . Също така , поставете друга дупка до пан ръба на седалката. Изсипете цимент в дупките и поставете публикувайте котви. Повторете за всяка дупка , след това оставете да изсъхне .


3

Свържете мнения и публикувайте котви заедно, за да инсталирате рамкиране джакузито си . Пробийте две дупки за болтове в постовете след това поставете болтовете . Присъединете се болтовете на превоз и публикации за пробитите хоризонтални парчета рамката. Вие искате да изрежете подкрепа парчета под ъгъл от 45 градуса , предварително пробиване на дупки в дърво, след това закрепете хоризонталните парчета и публикации за подкрепа заедно. Повторете този процес , докато вътрешните и външните носещи рамки са завършени. Погледни в разгара на процеса на разработване , за да се уверете, че сте предоставили достатъчно пространство за източване джакузито си .

4

Закрепете стрингер , който често се нарича стълбището , да джакузито с помощта на винтове за завършване на стълбището . Пирон на щранг , което осигурява поддръжка на стълбите , до стрингер . Закрепете веригите , или стъпки , на върха на щранг с помощта на винтове .

5

Поставете джакузи в рамката. Внимателно , капка джакузито в рамката. Използвайте ниво, за да се покажат всички страни на джакузито . Трябва да имате ниво на джакузи със земята от всички страни. Закрепете джакузито към рамата с помощта на хардуера , предоставена от производителя .

6

Place силикон между джакузито и рамката. Използването на силикон пистолет , бавно се разпространява вид силикон по шевовете джакузи за предотвратяване на щети , като навлизането на вода в земята или рамката.

My GE Icemaker диспенсер Door пръчици Open

General Electric Профил хладилници често имат за лед и вода на предната част на вратата на фризера . Разпределителят на лед има врата , която се отваря , когато е под напрежение , позволявайки на леда

Περισσότερα >
Как да се изгради проста Кухня Hutch

За това е необходимо допълнително място за съхранение , изграждане на прост кухня сандък . Тя Конструиране от шперплат го прави достатъчно лек, за да се движите , когато е необходимо . Изберете шперпл

Περισσότερα >