Как да се боя над Мръсна Wood в кабинета Баня

Витражи дървени шкафове , макар и красива, не винаги са функционални за баня . С риска от мухъл и плесен , шкафове , боядисани с латекс сатенен ще бъдат по- устойчиви на не само на растежа на мухъл , но и бълбукащи и пилинг с течение на времето . За да се рисува оцветени дървени шкафове , самите шкафове първо трябва да се разкомплектоват на съществуващата петното и правилно подготвени да получите боята . Нещата ще трябва
отвертки
Найлоновите торбички за съхранение
Капка кърпа
Предпазни очила
Dust маскират
Работни ръкавици
80 - шкурка
лента
Пейнтър Влажна кърпа
Paint стриптизьорка
отстраняването на бои инструмент
120 - песъчинки шкурка
Acrylic - грунд
сатенен боя в желания цвят
Paintbrush
валяк за боядисване с кабинет - клас валяк тампон
Paint тава MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Използвайте отвертка за премахване вратички , панти и копчета. Поставете пантите и копчетата в найлонова торбичка за съхранение , ако те ще бъдат използвани повторно.

2

Поставете вратички в голяма работна площ, покрита с кърпа, за да се предотврати спад разливи. Сложете на предпазни очила и маска , за да се предпази от вдишване на вредни изпарения или дървени стърготини , както и за предотвратяване на чипове от получаване в очите ти.


3

Sand повърхността на шкафа с 80 - шкурка , за да премахнете лак или лак . Отстранете вратата на кабинета , за да премахнете отломки.

4

Нанесете тънък слой боя стриптизьорка да вратички , с помощта на четка за рисуване . Носете ръкавици, за да предотвратите изгаряния и дразнене на повърхността на кожата . Позволете стриптизьорката да работят за определеното време , листвана на продукта , тъй като производителите препоръчват пъти може да варира от 10 минути до 45 минути.

5

Вземете боя източване инструмент с пластмасов край, и тест на ъгъла на вратата на шкафа с помощта на движение стържещ светлина, движейки се със зърно на дървесината . Ако петното идва лесно от повърхността на дървото , продължи остъргване на целия вратата докато всички петното се отстранява . Имайте предвид, че тежките петната могат да вземат две отделни кръга на боя стриптизьорка .

6

лепенката от областите, където шкаф за баня отговаря на стената , и да определят капка кърпа, за да предпазите повърхността на етажа . Повторете този процес за източване на дървото на рамката на кабинета .

7

Използвайте 120 - песъчинки шкурка, за да изгладите повърхността на двете врати на кабинета и рамата на кабинета . Ги избършете с влажна кърпа и ги оставете да изсъхнат напълно.

8

Нанесете тънък слой от акрилна - грунд на повърхността на дървото , като се използва 4 - инчов валяк за боядисване , оборудван с шкаф - клас валяк тампон. Покупка кабинет - клас ролкови тампони и валяци в местния хардуер или подаване на боя магазин. Използвайте мека четка - косъм в областите, където валяка за боя не могат да достигнат . Оставете грунда да изсъхне през нощта .

9

Нанесете желаната сатенен цвят боя, за да вратички , като се използват валяка за боя и четка. Имайте предвид, че някои шкафове ще изискват два слоя боя , но се уверете, че всеки слой е изсъхне напълно, преди да приложите следващия слой . Нека парчета кабинета изсъхне през нощта , преди да подменяте хардуер и сглобяване на шкафове .

Как да се знае кои Electronic Control е лошо в Кенмор Front- Load миене

? Въпреки че електронните контроли в Кенмор предно натоварване миене може да ви даде по-голяма точност над вашата измиване натоварване , ако те се обърка , те могат да поставят целия си шайба навън на

Περισσότερα >
Как да се определи на стачкуващите Механизма на часовника

дядо часовници могат да работят в продължение на години , без никаква поддръжка , но понякога те се нуждаят от ремонт. Някои проблеми могат да бъдат определени като у дома си , като наведе забележител

Περισσότερα >