Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Бани >> Content

Как да Прикрепете Тоалетна Seat до Kohler Тоалетна

Kohler тоалетни седалки разполагат с необходимия хардуер за закрепване на седалката за тоалетната чиния , което означава, че се нуждаете само плоска отвертка за процеса на инсталация. При инсталиране на седалката , трябва да затегнете болтовете до точката, че седалката не превключва докато някой е седнал върху него . Движение на седалката може да доведе до болтовете и гайките стават свободни или болтовете срязване от силата на движението. Нещата ще трябва
Flat главата отвертка в
Покажи повече инструкции

1

Издърпайте нагоре по задната страна на капака на седалката пантите и ги отваряше . Натиснете пластмасови вложки с отвори за болтове " в тях в отворите на пантите , така че вложките щракнат на място .

2

Поставете болтовете на седалката през отворите в пластмасови вложки . Спуснете тоалетната седалка върху тоалетната чиния , резби на болтовете през дупките в задната част на купата.


3

Поставете острието плоска отвертка е в слота на върха на една от болтове седалката , притежаващи болт неподвижно . Използвайте другата си ръка, за да натиснете пластмасовата гайка парче върху края на болт от долната страна на тоалетната чиния , така че да пасва плътно на болта .

4

Завъртете болта с отвертка посока на часовниковата стрелка , докато това е стегнат и тоалетната седалка не превключва на тоалетната . Повторете процеса с другия болт . Снимайте пантата покрива на място, когато двата болта са обезпечени .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1019033384.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.