Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Бани >> Content

Изваждане на Plastic Nut От Панта Тоалетна Seat

седалката на тоалетната има пластмасови гайки , които придават на болтовете , които излизат през дупки в пантите на седалката на тоалетна. Ако желаете да сменяте тоалетната седалка за своя нов, трябва да премахнете гайките от краищата на болтовете , така че можете да премахнете болтовете и тоалетна самата седалка . Понякога , пластмасова гайка и болт пръчка заедно, така че не можете да разгадавам двамата лесно. Нещата ще трябва
Flat главата отвертка
Проникваща смазка на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Хвани пластмасови гайки , разположени в краищата на болтовете и гайките задръжте здраво с ръцете си. Поставете плоска главата отвертка в слота в главата на всеки един от болтовете .

2

Задръжте болтовете на място с отвертката като завиете пластмасовите гайките на долната част на гърба на тоалетна чиния е . Поставете пластмасови гайки на безопасно място и издърпайте нагоре по гърба на седалката на тоалетната си .


3

спрей проникваща смазка в нишките на пластмасовия болт Ако гайката не издявам лесно. Изчакайте поне 5 минути преди да се опитва да разгадавам гайката от болта , което позволява на смазката да работят пътя си в пространството между гайката и болта .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1019033383.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.