Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Бани >> Content

Как да се промени Out тоалетна хартия & Кърпа Притежателите в Баня

Понякога държач за хавлия или тоалетна хартия се разхлаби и да падне от стената , когато теглото се поставя върху нея . Важно е да се замени котвите за тези аксесоари за баня , когато те за първи път се разхлаби , за да ги предпази от дърпа парчета от гипсокартон и мазилка , когато те попадат . Държачи за тоалетна хартия да се разхлабят от смяна на ролката често, защото на бара трябва да се избута между крайните пунктове. Кърпа барове стават хлабави , поради теглото , поставено им от мокри кърпи или ако баровете са използвани погрешно като перила . Нещата ще трябва
отвертка
Toggle котви
гумен чук
Cordless бормашина
1/4-inch свредло
отвертка бит
дълго 6 - инчов , един - от -4 - инчов борда е. Шест 1 - инчови винтове
Шайби
държач за тоалетна хартия
държач за хавлия MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
тоалетна хартия и кърпи за ръце Притежателите на Уол

1

Извадете оригиналната тоалетна хартия или кърпа лентата от стената чрез премахване на винт , разположен в долната част на плаката или двата винта в горната част на плаката с помощта на отвертка. Това освобождава поста от плаката .

2

Плаката се изважда от стената като развиете двата винта, закотвени в стената с помощта на отвертка .


3

Издърпайте котви от стената с края на отвертката . Ако котви няма да излезе лесно , като ги тласне към стената и ги оставете да попадне в пространството между стените.

4

Поставете нови котви в стената , използвайки превключващи котви и гумен чук , ако годни е стегнат . Котви превключваемите работят по-добре , отколкото прости прави котви , защото на гърба на котвата изскача в Т -образна форма , която държи на сухото строителство от отвътре .

5

Screw новата плоча в новите котви в стената с помощта на отвертка . Прикрепете нова тоалетна хартия или кърпа притежателя на по чинията.


Тоалетна хартия Поставка за Cabinet

6

Извадете държача на оригиналната тоалетна хартия от стената на кабинета чрез премахване на винт за поста на притежателя на тоалетна хартия с помощта на отвертка . Това ще освободи поста от плаката .

7

Развийте плоча от стената на шкафа с помощта на отвертка . Дръжте ръката си вътре в шкафа , за улов на котви , които ще паднат , когато винтовете са отстранени .

8

Поставете дълъг 6 - инчов , един - от -4 - инчов борда от вътрешната страна на шкаф над съществуващите дупки. Дръжте дърво , успоредна на горната и долната част на шкафа.

9

Винтови два винта , с шайби , в гората , от външната страна на корпуса на всеки край , с помощта на безжични тренировка. Поставете тези винтове между оригиналните дупки , за да ги скрият по време на редовната употреба. Е.
10

Прикрепете плочите на притежателя на нова тоалетна хартия с 1- инчови винтове на мястото на винтовете , предвидени с новата тоалетна хартия притежател. Два винта държат всяка плоча на стената на кабинета .

11

Плъзнете длъжности в плочите и да добавите нова ролка тоалетна хартия.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1019033382.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.