Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Бани >> Content

Как да си Тоалетна Sit Level Когато фланеца е седнал Неправилно на неравна Cement Етаж

Само защото вашата баня етаж е неравномерно , не означава, тоалетната трябва да седи неравномерно. A тоалетна чиния , която седи неравномерно кара водата в резервоара , за да седне на по-високо ниво от едната страна от другата, създаване на потенциални проблеми, свързани с това как работи тоалетната . Неравномерното тоалетна също поставя неправомерен натиск върху едната страна на восък пръстен и фланец , което може да доведе до преждевременното им провал. Уплътняване на дъното на тоалетната помага решаване неравна етаж . Нещата ще трябва
Level
подложки
Регулируем гаечен ключ
Utility нож
Wood длето

Покажи повече инструкции
е. 1

Публикуване на ниво ширина - мъдър на върха на тоалетната чиния . Натиснете SHIM парчета под купата , където съществуват никакви пропуски между основата на купата и на дъното на тоалетната .

2

Продължи вмъкване подложки и проверка на нивото на тоалетната чиния . Ако , след като сте попълнили всички пролуките между база тоалетната и пода , тоалетната все още не седи ниво , разхлабете гайките на болтовете на килер с регулируем гаечен ключ.


3 < стр. > Поставете подложки от страна на чашата , че се намира по-ниско от друга страна, след спиране на купата седи дори . Затегнете гайките на болтовете на килер, редуващи всяка страна си затегнете , докато и двете гайки са затегнати напълно и купата седи ниво.

4

Подстригване шайбите изключване на ръба на база на купата на тоалетна с перално нож. Ако ножа полезност не може да намали чрез шайбите , да ги изтреби с натискането на един остър дърво длето през тях.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1019033378.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.