Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Бани >> Content

Може ли да сложите Tub Claw - Foot върху порцеланови плочки

? Порцеланови плочки е изкуствени плочки , че е един от най-трудните , устойчив на надраскване видове плочки произведени . Тя може да се използва в кухни , коридори , входове и баня етажа без оглед на пешеходен трафик . Въпреки че е възможно да се почеше един етаж порцеланови плочки , ако плъзнете чугунена вана през него , теглото на ваната няма да навредят на плочката. Порцеланови Основи

A вид керамични плочки , че е човека с множество други природни материали , порцеланови плочки е една от най-трудните на пазара. Той идва в неостъклени и остъклени формати и се използва в най-различни съоръжения. А пода на банята е идеалното място за порцеланови плочки , тъй като тя ще се изправи срещу пешеходен трафик и дори теглото на чугун нокът крак вана .


Циклене Porcelain

Porcelain maxes е 5 по скалата на Моос , което е мащабът на минерални твърдост използва в цял свят. Това означава, порцелан е изключително устойчиво на надраскване материали , с най- 6 . Iron гранит точно над него, от друга страна, е между 4 и 5 , което означава, че тя е най-малко толкова силно, колкото порцелан . Макар да е малко вероятно , че желязото ще се почеше си порцелан, има малък шанс, ако порцелана е по-ниско качество .

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1019033377.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.