Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Бани >> Content

Как да спечелим Дупки в Tile за Душ Дръжки

Всяка инсталация душ плочки изисква съкращения на решения в някои от плочките , за да се настанят на главата душ , вана и душ чучура клапан. В зависимост от разположението и големината на плочките , което инсталиране , може да се наложи да пробия направо през плочката , или може да е достатъчно да се намали с една степен в страна на плочката. Защото шилд плоча на душ копчето ще покрие разреза , всяка форма на рязане е адекватна толкова дълго, тъй като тя осигурява достатъчно място . Нещата ще трябва
променлива скорост тренировка
Carbide или диамант фитил дупка видяха с водещ малко привързаност
Охлаждане масло
Tile wet трион
Твърдосплавен молив
линийка <Бразилски > плочки клещи MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
изрязва дупка в средата на плочката

1

Задръжте плочката на мястото на стената , където ще бъде инсталиран и марки на позицията на тръбата на предната част на плочката с молив .

2

Прикрепете дупката видях с ръководните бит на променливата скорост тренировка . Герб на ръба на дупката и видях върха на насочващата бит с охлаждане на маслото за предотвратяване на тренировка от прегряване като го пронизва плочката .


3

Поставете водещият бит в центъра на марката молив върху плочката и я завъртете напред-назад леко , за да го получи сцепление върху плочката . Започнете бавно да пробия в плочката , докато водещият бит е минал през дупка и триона е в контакт с плочката.

4

Ускоряване на тренировка до дупка трион е скучно през плочката. Ако по някое време свредлото свети червено или поява на дим , се налива повече охлаждане на маслото върху плочката .


Рязане дупка в ръба на плочката

5

Place плочката на стената над клапана и Трейс един квадратен контур върху плочката около зоната, където клапанът ще стърчат . Трябва да има две хоризонтални линии в горната и долната част на тръбата и една вертикална линия , която ги свързва с външния ръб на плочката помага да се образуват правоъгълник или квадрат.

6

Поставете плочката на плочки wet трион с първото от двете хоризонтални линии, облицована с острието. Включете триона и внимателно натиснете плочката към острието , докато го пронизва до вертикалната линия. Издърпайте плочката и да направи втора рана на останалата хоризонтална линия.

7

Поставете линийка върху плочката до вертикалната линия и да го вкара няколко пъти с карбид фитил молив. Използвайте линийка , за да се гарантира, че всеки резултат линии в едно и също място .

8

Поставете клещи плочки в участъка на плочки между двата среза и натиснете надолу , докато стискаше дръжката на клещи да се прекъсне на разстояние от секцията на отбелязаната плочки . Използвайте клещи да вземат малки хапки от плочката да спретнат до ръба , ако не е имало чиста пауза .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1019033375.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.