Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Бани >> Content

Извличане на Shower Надолу към болтовете

Бани могат да бъдат скъпи за ремонт , и те често са на първо място всеки потенциален купувач изглежда преди покупка на жилище . Душове обикновено са във фокуса на всяка баня . A мръсния душ може да ви оставят усещане нечист след като го използва и може да отблъсне потенциалните купувачи . Поддържане душа в крак с дата с нов корпус или нов теракот може драстично да промени мнението на зрителя за една къща. Прости стъпки , като например правене разрушаването себе си, могат да намалят разходите за реновиране на баня . Нещата ще трябва
Flathead отвертка
Гипсокартон нож
Utility нож
лост
Rag
Chalk линия
Keyhole видяха
Hammer е. Бутални видях <Бразилски >
Показване повече инструкции
Сваляне на Shower Откриване

1

Извадете душ прът просто като я натиснете в насипно състояние или да го развиете . Ако има врата душ , извадете винтовете , които държат вратата на душ в място , и внимателно извадете вратата на душ .

2

Отстранете горния душ пистата като развиете горната част от страничните парчета от душ рамка. Ако има някакво допълнително стъкло, извади гумени уплътнения , които притежават в чашата с плоска отверка или гипсокартон нож. Извадете стъклото , като го повдигнете от долния край на рамката.


3

Нарежете всяко силиций свързващи с нож в ъглите , където душ рамкиране отговаря керемида или фибростъкло. Развийте формиране на страни от стените и евентуално от долния душ пистата . Използвайте лост да дръпнете леко душ рамкиране далеч от стените на керемида или фибростъкло .


Премахване Останал Душ

4

Махни душ дръжки и миксер плоча с отвертка. Развийте душ главата от рамото с душ . Развийте рамото на душ от падащото дългоуха в стената . Спадът на дългоуха лежи вътре в готовия стената. Извадете изтичането душ с отвертка и натъпча парцал в канала , за да се запази отломки .

5

Резултат всякакви ъгли , които имат гипсокартон с нож . Снимайте тебешир линия по тавана , където се намира отвора за душ . Използвайте ключалка трион за рязане чрез сухото строителство по протежение на тебешир линия. Ако има светлина в банята , извадете своята тапицерия пръстен. Повечето декоративни пръстени просто дръпнете леко надолу и се разкопчават от устройството .

6

Punch дупки в тавана с чук и издърпайте на сухото строителство надолу с ръка. Отстранете всички гипсокартон , които могат да седят на върха на ръба на заграждение фибростъкло. Повечето от фибростъкло заграждения имат или плочки ръб или край с гипсокартон за покриване винтови глави. Премахване на плочки ръб от бюст някои плочки от границата с чук и след това любопитни останалата част на плочката с лост .
Видео 7

Развийте всички болтове по периметъра на заграждение фибростъкло. Резултат всяка свързващи , че може да бъде в ъглите . Използвайте лост и чук, за да се измъкнат от корпуса на фибростъкло. Рязане на корпуса на фибростъкло в секции с бутален трион ще направи процеса отида по-бързо.

8

Break няколко парчета от плочки с чук и премахване на останалата част от плочките на стената с помощта на чук и любопитствам бар . Бюст дупки чрез backerboard или гипсокартон с чука и дръпнете backerboard надолу от стената на ръка или с лост .

9

Clear далеч всички гвоздеите или винтовете от болтовете с чук или отвертка , докато стените са напълно свободни от отломки , преди да се опитате да извадя душ етаж.

10

издърпайте парцала от канала и се използва ключ, за да развийте горната част на канала на душ от база на изтичането на душ . Поставете парцала обратно в канала. Ако душ етаж е фибростъкло , премахнете всички винтовете на периметъра на душ база и да го премахнете . Ако основата на банята е на теракот, счупи плочката с чук и премахване на парчета от плочките на пода . Ако душ мембраната на пода е каучук или винил , изрязани с нож .

11

Извадете крайна бетон основата на душ етаж от него бюст освен с чук.
< Бразилски>От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1019033374.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.