Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Бани >> Content

Как да инсталирате Kohler Вана

През 1883 г. , компанията Kohler влезе в ВиК индустрия. Първо емайлирана вана на компанията първоначално е бил продаден като кон корито и свиня scalder , с вторично използване за къпане. От там, ВиК разделението на Kohler е нараснал и е уважаван за качеството на своите продукти. Повечето от своя ВиК линия е на разположение в магазините за подобрения в дома , както и директно от компанията. Инсталиране на Kohler вана ще отнеме по-малко от един ден , когато завършва с удобен собствениците . Нещата ще трябва
Level
Drill и винтови бита
Строителство самозалепващи MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Проверка на пода , че ваната лежи върху . Тази настилка трябва да бъде достатъчно силен, за да задържи ваната , когато тя е суха, пълна с вода и има човек в него . Инсталиране Ръководството за грубо в включена към вашата вана има насоките за пода . Използвайте ниво, за да се гарантира на пода е ниво.

2

Проверете водни линии , които доставят вода за ваната. Ако тези линии са корозирали или изтичане , сега е моментът да ги замени , докато имате лесен достъп .


3

Прикрепете източването на ваната към външната страна на ваната. Затегнете гайките на тръбите с ръцете си . По-добре е да не се използва тръбен ключ на тези фитинги , като над - затягане може да причини на тръбите да се счупят.

4

Lay дебела сума на строителство лепило върху краката на ваната. Задайте ваната и се отцежда монтаж в областта на ваната , се редят на опашка за източване вана с канализацията в пода . Използвайте ниво, за да се гарантира, ваната е ниво. Свържете източване на ваната да дренажната тръба .

5

Използвайте бормашината и доставените винтове за закрепване на ваната за шипове в стената. Пробийте винтовете през фланеца на ваната и в шипове стени . Ръбът е устна , че повдига нагоре от външния ръб на ваната и да легне върху шипове .

6

Инсталирайте желаното лечение стена. Ако вие поставяте в съраунд плочки , използвайте поддръжник борда цимент, който е устойчив на вода , както и мухъл. Също така имате възможност за поставяне във вана съраунд . Следвайте указанията на производителя за каквото стена лечение сте избрали. След като стените са монтирани , можете да сложите на кранчето на място.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1019033373.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.