Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Бани >> Content

Как да котва Тоалетна хартия закачалка

A тоалетна хартия закачалка е често пренебрегван елемент от обща баня оборудване. Ако е инсталиран неправилно , носителят на тоалетна хартия може да се отдръпне от стената , оставяйки големи дупки или други повреди на мястото си. С удобното разположение на притежателя на тоалетна хартия , хората често ги използват като ливъридж , когато седнете или се изправи . Това води до дупката да се удължи и не държи на притежателя здраво към стената. Инсталирайте държача на ролката с по-висок клас котва да помогне за предотвратяване на този проблем . Нещата ще трябва
Ролетка
Level
Pencil
Пробийте с бита
2 Моли болтове или сухото строителство котви

Покажи повече инструкции

1 < р > Измерете разстоянието между две парчета, които се прикрепят към стената от центъра на едно парче до центъра на следващия.

2

Прехвърлете тези измервания към стената , като една точка , за да се посочи център на всяко парче . Уверете се, че двете точки са на едно ниво с всеки друг.


3

Пробийте дупка в точката на стената с малко по-малък , отколкото просто Моли болт , който ще използвате . Повторете за друга точка .

4

Поставете котвата или Моли болт в дупката , докато лицето на болта е наравно със стената . Повторете това за другата страна.

5

Линия скоба на стената
така дупката линии нагоре с котвата или болт .
6

Screw скобата на място с бормашина и малко Филипс - главата . Повторете за другата скоба .

7

Поставете декоративни ръцете над скобата и затегнете с включени Алън гаечен ключ .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1019033371.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.