Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Бани >> Content

Стъклени плочки срещу порцеланови плочки за стена Баня

Когато спрете да мислите за точно това, което искате в стена баня , няколко важни съображения пролетта на ум. Имате нужда от стена покрита с материал, който е непроницаем за вода и пара , искате нещо, което изглежда добре, и искате нещо, което е лесно за почистване и достатъчно силен, за да се изправи срещу почистващи тежкотоварни когато е необходимо. И двете порцеланови и стъклени плочки за баня отговарят на сметката . Кое е точно за вас зависи от вашия бюджет и естетичен вид можете отиват за . Порцелановите плочки са красиви и Труден

Гранитогрес са силни. Защото от температурата, при която те са уволнени , порцеланови плочки са по-силни от керамични плочки и още по-силни , отколкото много каменни плочки. Те също идват в голямо разнообразие от стилове и модели - всичко от брилянтни цветове на изкуствена камък вид. Каквото и да изглежда , че ще в банята, гранитогрес обикновено могат да го предоставят.


Porcelain е водоустойчив и почиства лесно

Гранитогрес са покрити с материал, който за всички практически цели , ги прави непроницаеми за водата, като течност или като пара. Това прави гранитогрес отличен избор за банята . Същата тази супер - твърдо покритие също го прави трудно за прах и мръсотия , за да получите малко преимущество . А просто избършете с влажна кърпа, често е всичко, което е необходимо, за да почистите порцеланови плочки ; Въпреки това, когато възникне такава необходимост , порцеланови плочки също се изправи срещу почти всяка по-чисти можете да намерите , без надраскване. Гранитогрес ще изглеждат почти чисто нови в продължение на много , много години . Продажба и Наем на Стъклени плочки са свръхтвърди

Modern стъклени плочки са достатъчно твърди и да се противопоставят на износване достатъчно добре, за да бъдат използвани изключително в всяка баня . Стъклени плочки са порести , което означава, че мухъл , плесени и бактерии, просто нямат място да расте. Стъклени плочки противопоставят почти всички петна и като цяло могат да се почистват с простодушните избършете с влажна кърпа.


Стъклени плочки за баня отразяват светлината

Друга полза от стъкло плочки за баня е тяхната склонност да отразяват светлината . Стъклени плочки имат тенденция да се правят малки бани изглеждат по-големи и могат да направят дори големи бани изглеждат по- отворени и просторни , отколкото са в действителност.


Стъклени плочки Елате в почти всеки стил можете да си представите
< Бразилски>

Стъклени плочки днес са направени в един почти неизчерпаем набор от стилове и цветове, за да отговарят на почти всеки де мотив. Днешните стъклени плочки са направени да издържат на крак трафик на етажа , което означава, че те не са само за стени по-дълго. Цели бани вече могат да бъдат облицовани със стъклени плочки.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1019033361.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.