Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Бани >> Content

Как да Paint Месинг Кранове

Духов смесители през годините може да избледняват и да се обезцвети , но ако кранчето все още е в добро работно състояние, не е нужно да се замени цялата кранчето . Вместо това, можете да го пребоядиса , за да изглежда като нов или да го съпоставим нов цвят декор във вашата баня или кухня . Изборът на цвят е твоя и дори можете да го пребоядиса месинг оцветен , за да го запази оригиналния вид. Нещата ще трябва
решение Баня чисти
Clean кърпа или плат
Бояджийска Лентови Имоти: стара парцали или пластмаса е. Rough шкурка или абразивен тампон
Can метални спрей боя
Spray да боядисате мерки и теглилки в
Покажи повече инструкции в
1

пръскайте с почистващ препарат на кранчето и дръжките , и избършете да премахнете прах и мръсотия . Подсушете с чиста кърпа или парче плат.

2

Нанесете лента художник около основата на устройството , включително около основата на шията на кранче , медта покритие на дъното , и основите на дръжките . Не забравяйте да нанесете парче тиксо върху канала мивка и чучура на чешмата .


3

Lay стари парцали или пластмаса надолу над мивката и всички области , които не искате боядисани. Tape парцалите или пластмаса надолу с лента на художника .

4

Обърнете измиване тампон или груба шкурка и го търка цял повърхности месинг . Вие сте шлифоване на повърхността надолу. Не се притеснявайте , ако сте въвели драскотини, петна , и сребърни маркировки , тъй като това е нормално. Уверете се, че повърхността е гладка , преди да продължите .

5

Разклатете спрей боята може и насочете накрайника на кранчето . Дръжте дюзата на няколко инча от кранчето .

6

Равномерно спрей кранчето покриващи цялата повърхност месинг . Повторете с дръжки от месинг и бронз обшивка под дръжките , и с врата кранчето , ако вашата мивка е това покритие .

7

Оставете боята да изсъхне през нощта . Повторно прилагане на втори слой , ако е необходимо и сухо отново . Спрей боя лепило върху боядисани повърхности и ги оставете да изсъхнат на въздух .

8

Отстранете всички ленти и пластмаса, за да завърши проекта си .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1019033360.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.