Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Бани >> Content

Фугиране на ръба на душ кабината

Плочките , които правят повърхността на вашия теракот душ трябва да пречат на водата да попадне под пода и в носещата конструкция . Самата плочката е напълно водоустойчив, но краищата на плочката , където те са разделени с интервал , не е така. Това е мястото, където фугите идва инча Grout е форма на цимент , който се разпространява в пространствата между плочките . Нещата ще трябва
прах варов разтвор
Bucket
Пробийте
Смесване малко
Grout плаваш
Спондж
Замажете

Покажи повече инструкции
<Бразилски > 1

Комбинирайте прах варов разтвор и вода в кофа в съотношение , посочен върху опаковката.

2

Смесете варов разтвор и водата с бормашина оборудван с смесване малко , докато тя е на последователността на гъста кал.


3

Нека фугите седи в продължение на 10 минути в кофата след това отново го разбъркайте .

4

Използвайте циментов разтвор плувка за разпространение на варов разтвор над повърхността на плочките душ , като се започне от най-високата точка на стените и работи пътя си надолу . Остържете на дългата страна на плувката по повърхността диагонално , работещи в цяла. Натиснете варов разтвор в пространствата между плочките , да притискате от повърхността.

5

Оставете фугата да седне в линиите в продължение на 10 минути. Избършете излишния варов разтвор от повърхността с влажна гъба.

6

Нека варов разтвор , определен за 48 часа. Силикон около периметъра на пода, където той отговаря на стените. Нека множеството силикон за 24 часа преди да се използва под душа.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1019033359.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.