Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Бани >> Content

Как да инсталирате Вода Conserving душ

Инсталиране на душ с нисък поток може да намали количеството на водата, използвана при вземането на душ всеки ден , тъй като решетъчна диск в душ намалява количеството на водата, която може да протече през във всеки даден момент . Можете да намерите различни стилове на душове с нисък поток на вашето мрежовото водопровод или магазин подобрения в дома . Нещата ще трябва
Кърпи за ръце
Тръбни ключове
телена четка лента
Teflon водопроводчик е. Flat - отвертка
водопроводчик греси MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Увийте ръка кърпа около старата душ , а другата около вода тръба стърчаща от стената. Скоба, тръбен ключ към стария си душ , където тя се свързва с водопровода и втори ключ, за да водопровода да се запази тръбата неподвижно . Завъртете тръбен ключ обратно на часовниковата стрелка , за да разгадавам старата душ от водопровода .

2

Извадете старата Teflon лентата от теми на тръбата с телена четка . Увийте новата лента Teflon на часовниковата стрелка около теми на водопровода е , помага за предотвратяването на бъдещи течове между тръбата и душ .


3

Издърпайте гумена шайба новия душ е от откриването на връзка , с помощта на малка плоска глава на отвертка . Спред грес водопроводчик през целия гумичката и го натиснете обратно на мястото си в отвор на душ -те години. Промушете душ върху тръбата за вода на ръка , но не затягайте .

4

Увийте дебела кърпа за ръце и гаечен ключ около тръбата за вода, за да го пазят от движещи се , докато завърши превръщането на часовниковата стрелка душ да затегне .

5

Отстранете кърпата и гаечен ключ , след което включете душа , търсейки течове на връзката. Ако видите течове , затегнете душ с гаечен ключ .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1019033358.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.