Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Бани >> Content

Без рамки Душ врати Факти

врати без рамки дават душ по-модерен външен вид. Много хора като тези врати , тъй като те осигуряват непрекъснат поток от светлина по време на банята . Това помага на стаята изглежда по-голямо , тъй като рамки вратата прави да изглежда като душ пространство е включено в общия размер на помещението , докато рамка врата прави появи отделен от останалата част на пространството . Почистващи

без рамки душ врати са по-лесни за почистване , отколкото врати с рамки. A за почистване на стъкло и мека кърпа, са всичко, което трябва да се запази вратата чисти. A гумен под душа ви позволява бързо да обезмаслено вода от вратата след всяка употреба, за да предотвратите образуването на петна . Също така, рамките на рамкирани душ врати осигуряват пукнатини и ъгли за прах и мръсотия , за да се скрие и да са по-трудни за почистване. Без рамки душ врати са лесни за почистване право към ръба на вратата .


Дебело стъкло

Рамката около нормален душ врата осигурява някои от стабилността и твърдостта , които вратата се нуждае . Тъй рамки врати липсва това, строителите трябва да се компенсира така , че крайният продукт е достатъчно стабилно , за да работи практически като врата , без да е в постоянна опасност от скъсване . Те правят това чрез изграждане на врати без рамки от дебело стъкло от този, използван в повечето редовни душ врати.

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1019033280.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.