Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Бани >> Content

Как да Прикрепете Баня изпускателна Vent към долната страна на покриви

Вентилатори за баня премахване на влага и миризми от въздуха и да го духат навън. Отворът може да бъде на стената , на върха на покрива или на долната страна на покрива в софит . Трите места са еднакво ефективни, но отвор на долната страна на покрива не изисква работа на покрива , и не създава грозотия от страна на къщата . Долната отвори също са по-малко вероятно да протекат от тяхната покрива или странично монтирани колеги. Нещата ще трябва
бормашина
свредла
Стълба
Hole видяха
Screw малко
Connector канал , 12 инчов
фолио тиксо
Силиконовата вид силикон <Бразилски > пистолет
90 градуса канал лакът в
Покажи повече инструкции

1

изкачи в тавана и ходи до мястото, където покрива отговаря на външната стена най-близо до банята. < Бразилски>
2

Пробийте дупка препратка надолу през пласт се в долната част на покрива, на половината път между стената и краищата на гредите . Оставете на тавана.


3

Намерете препратка дупката от страни извън къщата и постави стълба под него. Сменете свредло с дупка трион. Качи се на софит и центъра на дупката видях над референтната дупката. Изрежете дупка в софит . Слез и замени дупка трион с винт малко.

4

Прикрепете 12 - инчов съединител канал за капачката на стена с фолио тиксо . Вкарайте конектора през отвора и натиснете, докато капачката на стената е срещу софит . Карам винтове през дупките за винтове за закрепване на стена капачката на софит . Стиснете капка силикон на шева между капачката на стената и софит .

5

Качи се обратно в тавана. Поставете 90 градуса лакът на тръбата съединител и го закрепете с фолио тиксо . Slip края на тръбата отдушник до другия край на лакътя и я закрепете с фолио тиксо .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1019032828.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.