Как да монтирам един Ceramic Corner Tray под душа

Керамични ъглови тави са по атрактивен начин да се създаде пространство за предмети за баня. Някои керамични тави ъглови идват prestocked с винтове, анкери, скоби и инструкции за монтаж. Керамични тави ъглови без хардуер могат да се инсталират чрез издърпване на тавата в плочката. При рязане на теракот, винаги носете мачта прах за защита. Нещата ще трябва
Hammer е. Flat - отвертка
Rag
Brush
Hand мелница
Thin - стегне MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
<Бразилски> 1

Press тавата под душа при предвидената височина ъгъл и да се гарантира , че тя се вписва плътно . С молив , следи от краищата на тавата ъгъла на стената на душ .

2

Използвайте ръка мелница , за да срежете по линиите на проследени чрез плочката към поддръжник борда. Може да се наложи да се намали по-дълбоко в ъгъла на банята да достигне поддръжник борда.


3

Break плочката с отвертка и чук, за да отстраняват нарязания плочката. Поставете отвертката перпендикулярна на плочката и се удари в дръжката с чука , докато пукнатините плочки . Лосто плочката от душа с острието на отвертката .

4

Почистете тавата ъгъл и душ зона с влажна кърпа , за да премахнете праха . Смесете тънък комплект хавана и водата , за да създадете лепило за тавата корнер. Комбинирайте половин чаша тънък стегне с четири чаши вода и се разбърква , докато разтворът се разтваря .

5

С помощта на четка , нанесете щедро слой от тънка набор решение на покровителя на борда на . Поставете рафта в процепа и се прилага натиск , докато разтворът изсъхне .

6

При прилагане на натиск върху рафта , използвайте влажен парцал , за да избършете излишното тънък набор решение, преди да изсъхва . Ако откриете засъхналото излишък тънък набор решение по-късно , чип, той с X - Acto нож един .

Как да се замени един Maytag Felt Seal

печат филц вътрешността на Maytag сешоар обслужва множество важни цели. Пропастта между барабан сушилнята и на предния панел на устройството е посока за малки дрехи, за да преминат в кабинета на сушил

Περισσότερα >
Как да си направим детски Princess Computer Desk

A тема замък е популярен мотив за декориране спалня малко момиче. Създаване на принцеса компютърно бюро може да бъде едно приятно допълнение към този стил на стаята , и може лесно да се направи с малк

Περισσότερα >