Как да Премахване на Баня метална жица

Metal тел, или пиле тел, може да се използва зад плочки в банята си . Жицата помага да се осигури стената или подови плочки по време на инсталацията . Ако сте ремоделиране вашата баня , или фиксирането на ВиК проблем, може да забележите, жицата , след като се отстрани на плочката от района. Премахване на металната жица е не отнема време задача, но тя може да бъде досадно в зависимост от големината на зоната . Нещата ще трябва
Предпазни очила
Ръкавици
длето
Hammer
Метални ножици за рязане на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Носете предпазни очила и ръкавици. Line длето нагоре към района, където окабеляването метал е изложен в пода или стената .

2

Докоснете длетото с чук, за да разхлабят всеки бетон, който държи металната жица на място.


3

Chip далеч по околната бетона , докато металната жица е напълно изложени , или докато площта, която искате да премахнете жицата от е изложено.

4

Издърпайте нагоре по кабела , за да го освободи от бетона. Ако проводник може да се отдръпне изцяло от бетон , а след това можете да го издърпайте , за да го премахнете.

5

Нарежете далеч металната жица с метални ножици за рязане , след което го издърпайте далеч от района. <Бразилски>

Как да се почистване на филтъра на Maytag съдомиялни MDB4050AWW

Съдомиялната Maytag MDB4050AWW е произведен от Whirlpool , която притежава търговската марка Maytag . Уредът има цедка филтър монтиран вътре в дъното, за да се изравнят парчета храна и отломки от ясти

Περισσότερα >
Как да Пола османски

Табуретки , известни като табуретки , са били наречени такива , тъй като 1800 г. , защото според Visiondecor , табуретки са обикновено се използва в легнало положение с крака нагоре по изпражненията .

Περισσότερα >